Solskjær: - Blir gjerne i United til jeg er 33

Ole Gunnar Solskjær er ikke i tvil i om at det er i Manchester United han hører hjemme. - Jeg har kontrakt til 2004, og skriver gjerne under en toårs-kontrakt etter det. Jeg ser for meg at jeg spiller i Manchester United til jeg er 33, sier han.

Ole Gunnar Solskjær har framtidsplanene klare. De neste seks årene ønsker han å bli på Old Trafford. Deretter regner han med å returnere til Kristiansund, kanskje for å jobbe med fotball i moderklubben Clausenengen.

- Jeg ble ikke profesjonell før jeg var 25, og jeg har ikke kjørt kroppen min til bunns mens jeg har vært her, så jeg tror jeg kan holde et høyt nivå lenge, sier Solskjær til NTB.

Tottenham, Leeds og Everton skal alle ha vært interessert i den populære nordmannen som står bokført med 15 fulltreffere for rødtrøyene hittil i sesongen. Solskjær er langt på vei enig i at alt annet enn United-spill ville blitt en nedtur.

- Jeg har det fint her, og du vet aldri hva du får. Her er det trofeer og mesterliga hvert år, og ingen klubb i verden kan jo måle seg med United når det gjelder interesse, sier Solskjær.

Manchester United-manager Alex Ferguson skryter Solskjær opp i skyene.

- Ole Gunnar Solskjær blir bare bedre og bedre for hvert år, og jeg er sikkert på at han kommer til å være i den helt ypperste klassen neste sesong, sa Ferguson til News of The World for to dager siden.

Selv med skryt fra sjefen sitter Ole Gunnar Solskjær mye på benken. Den tilværelsen begynner han å bli godt kjent med..

- Jeg er blitt vant med å sitte på benken. Nå er jeg mye flinkere til å takle den tilværelsen. Jeg vet at det eneste som hjelper er å trene hardt, sier Solskjær.

(Dagbladet :på nettet)

TRIVES: Ole Gunnar Solskjær mener selv han hører hjemme i Manchester United.