Solskjær: - Dæhli blir en stjerne

Mener stilen ligner på Nasri og Silvas.

STJERNE:  Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær kan ikke få skrytt nok av Mats Møller Dæhli. Han tror 19-åringen vil ta mesterskapsserien med storm. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix
STJERNE: Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær kan ikke få skrytt nok av Mats Møller Dæhli. Han tror 19-åringen vil ta mesterskapsserien med storm. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær kan ikke få skrytt nok av Mats Møller Dæhli. Han tror 19-åringen vil ta mesterskapsserien med storm.

Solskjær har store forhåpninger om at Dæhli blir et av de største samtaleemnene på nivå to i engelsk fotball denne sesongen.

- Jeg håper han vil skinne. Jo mer Mats er på ballen, desto bedre er han. Stilen hans påvirker motstanderen og får oss til å spille. Roen og ballsikkerheten hans er gull verdt for oss. Han vil bare bli bedre, sier Solskjær ifølge Wales Online.

Nasri og Silva Før vårens nedrykk rakk Dæhli å vise glimt av sitt balltekniske repertoar i Premier League. Cardiff-fansen trykket ham raskt til sitt bryst. Solskjær er overbevist om at Oslo-gutten med tid vil bli en stor stjerne på balløya.

- Mats kan ende opp med en lignende stil som den Samir Nasri og David Silva har. Jeg vil ikke sammenligne ham med andre, for han trenger ikke ekstra press på seg, men han er en spiller som kan trenge gjennom forsvar, komme seg forbi spillere og lage åpninger, sier Solskjær.

Mesterskapsserien er tøff og en helt annen opplevelse enn PL-fotballen. Ifølge Solskjær vil ikke Dæhli trenge lang tid på seg til å bli vant til spillestilen og de røffe taklingene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer