PRESSET:  - Presset er ikke over selv om vi vant mot Fulham. Men tre poeng hjelper absolutt laget og spillerne. Tre poeng gir økt tro, og er en belønning for alt det harde arbeidet man legger ned, sier Solskjær på Cardiffs pressekonferanse i forkant av Everton-kampen. Foto: REUTERS / Rebecca Naden / NTB Scanpix
PRESSET: - Presset er ikke over selv om vi vant mot Fulham. Men tre poeng hjelper absolutt laget og spillerne. Tre poeng gir økt tro, og er en belønning for alt det harde arbeidet man legger ned, sier Solskjær på Cardiffs pressekonferanse i forkant av Everton-kampen. Foto: REUTERS / Rebecca Naden / NTB ScanpixVis mer

Solskjær: - Det blir en to måneder lang test

Cardiff-manageren merker presset.

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær og hans Cardiff spås å få det tøft mot Everton i morgen på Goodison Park.

Den walisiske klubben sliter fortsatt i bunnen av Premier League, og trenger sårt alle poeng de kan få.

Forrige helg fikk klubben en etterlengtet opptur. Ole Gunnar Solskjær tok da sin andre Premier League-seier med Cardiff, da svake Fulham ble slått 3-1 på hjemmebane.

- Lang test Cardiff er i øyeblikket på 18. plass i Premier League, men bare målforskjellen skiller opp til West Bromwich på plassen over.

Ole Gunnar Solskjær er krystallklar på at man ikke har lov å slappe av, selv om det ble seier i helga som var.

- Presset er ikke over selv om vi vant mot Fulham. Men tre poeng hjelper absolutt laget og spillerne. Tre poeng gir økt tro, og er en belønning for alt det harde arbeidet man legger ned, sier Solskjær på Cardiffs pressekonferanse i forkant av Everton-kampen.

11. mai avslutter Solskjær og Cardiff sesongen hjemme mot Chelsea. Tiden fram til da blir én lang test, innrømmer nordmannen.

- En seier er bra, men vi vet at tida framover kommer til å bli en to måneder lang test for oss.

Håper på poeng Cardiff-manageren forteller at de vil svært lykkelige om de greier å ta med seg poeng fra Goodison Park.

- Vi reiser til Goodison Park med troen på at vi kan ta med oss poeng derifra. Hvis vi greier det, så kommer vi til å få et skikkelig løft.

- Det er fortsatt mange lag med i nedrykksstriden, men vi føler at vi har reise oss nå inn mot finalen, sier Solskjær.

- Trenger sårt å vinne Når Solskjær entrer Goodison Park i morgen, skal han hilse på Roberto Martnez - mannen som har liten tro på at nordmannen kan Cardiff fra nedrykk.

- Det er en vanskelig oppgave. Det er veldig sjelden at et managerbytte midt i sesongen fører til langsiktig forbedring av laget. Noen ganger gir det imidlertid en kortsiktig effekt, sier spanjolen.

Også midtbanespiller Jordan Mutch har trua på at Cardiff kan ta i alle fall ett poeng mot Everton.

- Hvis vi holder sammen som et lag, og fortsetter å pushe etter seieren mot Fulham, så tror vi at vi kan få noe ut av kampen mot Everton. Vi trenger sårt å vinne, og vi må fortsette på den stien, sier Mutch på pressekonferansen.