Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær: - Føles som tap

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær var skuffet etter 0-0 mol Armenia. - Vi hadde ni eller ti sjanser og burde ha vunnet. Akkurat nå føles det som om vi har tapt, sier Solskjær til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Gunnar Solskjær spilte spiss sammen med Tore Andre Flo for første gang i en viktig A-landskamp. Solskjær hadde flere brukbare muligheter, men lyktes ikke på Ullevaal.

- Spesielt den siste sjansen var stor. Jeg burde ha lagt den i lengste hjørnet, sier Solskjær om skuddet som Armenia-keeper Roman Berezovski fikk slått til corner i det 89. minutt.

- Jeg er skuffa over at jeg ikke scora. Det er frustrerende å ikke vinne denne kampen. Hvis man ser på spill og sjanser hadde vi fortjent å vinne.

Norge stanget mot den armenske forsvarsmuren gjennom hele kampen. Mot slutten flyttet Norge fram mange spillere for å fået avgjørende mål.

- Vi prøvde hele tiden utpå der. Spesielt de siste ti minuttene hadde vi et voldsomt trøkk. Hadde vi fått en tidlig scoring hadde nok kampbildet vært et helt annet, sier Solskjær.

SKUFFET: Ole Gunnar Solskjær er lite fornøyd med innsatsen mot Armenia.