Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær: - Glad for å kunne ønske Jo velkommen

Nå er Berget-overgangen bekreftet.

KLAR: Jo Inge Berget er klar for Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. Han skal spille med draktnummer 34 for den walisiske hovedstadsklubben. Pressefoto: Cardiff City FC
KLAR: Jo Inge Berget er klar for Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. Han skal spille med draktnummer 34 for den walisiske hovedstadsklubben. Pressefoto: Cardiff City FC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Jo Inge Berget (23) er klar for Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. Det bekrefter klubben i en pressemelding i dag.

- Jeg er glad for å kunne ønske Jo velkommen til klubben. Han passerte den medisinske testen i går kveld, og signerte kontrakten i dag tidlig, sier trener Ole Gunnar Solskjær i en pressemelding sendt ut av klubben.

23-åringen har skrevet under for to og et halvt år, og blir Solskjærs tredje januarsignering. Det er også den tredje nordmannen Solskjær har valgt å hente til klubben. Han slår følge med Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhli.

Overgangen er ikke av det overraskende slaget, for tidligere på dagen uttalte Solskjær at den var nært forestående.

- Han vet måten jeg vil spille på, han er sterk, intelligent, smart, scoret mot England i U21-EM og vil gjøre det bra for oss, sa Solskjær på en pressekonferanse tidligere på dagen.

Det er ikke første gang spissen blir spiller under Solskjær. Berget ble nemlig hentet til Molde av nettopp Solskjær sommeren 2011, og har fått med seg to seriegull og et cupmesterskap.

Hadelendingen har tidligere vært i Lyn, Udinese og Strømsgodset, og hadde fem måneder igjen av kontrakten med Molde. Han kostet med andre ord neppe altfor mye for Cardiff. Det bekrefter Solskjær i pressemeldingen.

- Vi har gjort en god avtale, sier treneren i den.

GJENFORENT: Det er ikke første gang spissen blir nødt til å motta instruksjoner fra Solskjær. Her fra en Molde-kamp i fjor. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
GJENFORENT: Det er ikke første gang spissen blir nødt til å motta instruksjoner fra Solskjær. Her fra en Molde-kamp i fjor. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart