Solskjær: - Ikke godt nok

Ole Gunnar Solskjær forteller om en god uke på treningsfeltet hvor laget skal ha forbedret ting som måtte forbedres.

UNDER PRESS: Ole Gunnar Solskjær. Foto: Oli SCARFF / AFP / NTB
UNDER PRESS: Ole Gunnar Solskjær. Foto: Oli SCARFF / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United trenger sårt poeng i Premier League etter fire tap og bare én seier på de siste seks ligakampene. I så måte er Watford - med Joshua King i spissen - en grei motstander på papiret.

Ole Gunnar Solskjær (48) vet at han må levere resultater i tiden framover, hvor kampene kommer på løpende bånd fram mot nyttår.

- Vi vet at vi er under press med den svake formen, men det presset skal nytes. Det er noe som gjør oss til et bedre lag, at alle spillerne presterer på sitt beste, sier Solskjær.

Nordmannen mener den siste uka på treningsfeltet i kjølvannet av landskampene har vært god, og er fast bestemt på å snu trenden.

- Spillerne, støtteapparatet, meg selv og klubben, vi jobber mot et felles mål - og det er at dette laget skal forbedre seg og få bedre resultater. Fansen støtter fortsatt laget og klubben. De har støttet laget gjennom denne oppbyggingsperioden, sier Solskjær og fortsetter:

- Når du taper en kamp, vil du alltid være skuffet og under press. Vi har hatt en god og åpen kommunikasjon, som vi alltid har. Det er én kamp som betyr noe nå, men også det som kommer etterpå. Alle er friske og klare for kampen i morgen.

Solskjær fikk også spørsmål om han føler seg trygg på at han kan lede laget gjennom en god periode framover.

- Vi har vært gjennom slike perioder tidligere. Bortestatistikken bør gi oss selvtillit. Forrige sesong snudde vi det og gikk på en rekke med 20 kamper uten tap. Denne uka har vi prioritert en del ting som måtte forbedres. Vi vet at formen ikke har vært bra og det som har blitt levert har ikke vært godt nok. Vi vet at vi må bli bedre, vi vet vi kan bli bedre og vi tror vi vil bli bedre, sier Solskjær.

United-manageren forteller at Paul Pogba og Raphaël Varane definitivt er ute med skader i møtet med Watford.

- Denne uka har vært positiv. Det er noen som er usikre, med sykdom og noen små smeller. Paul er ute og Rapha er ute, sier Solskjær.

Watford - Manchester United spilles lørdag 16.00.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer