Solskjær: - Ikke Sembs skyld

Ole Gunnar Solskjær mener det ikke er landslagssjef Nils Johan Sembs skyld at landslaget har startet dårlig i VM-kvalifiseringen. - Det er med bøyd hode jeg ser at Nils Johan stiller sin plass til disposisjon. I så fall burde kanskje vi spillerne gjøre det samme, sier Solskjær.

På sin hjemmeside kommer Manchester United-spiss Ole Gunnar Solskjær med full støtte til landslagssjef Nils Johan Semb.

«Skuffelsen over Ukraina-tapet var langt fra over, da en ny skuffelse rammet norsk fotball og oss landslagsspillerne. Det er med bøyd hode jeg ser at Nils Johan stiller sin plass til disposisjon. I så fall burde kanskje vi spillerne gjøre det samme, for det er i alle fall ikke Nils Johan sin feil at vi har åpnet denne kvalifiseringen så dårlig. At for eksempel meg selv ikke fikk nettkjenning på mine sjanser i går, kan vanskelig være landslagssjefens ansvar.»

Solskjær oppfordrer Semb til å fortsette - selv om resultatene den siste tida ikke har vært oppløftende.

«Jeg få lov å komme med en aldri så liten oppfordring til Nils Johan og NFF; Nils Johan må selvsagt fortsette som landslagssjef, og det selv om vi har opplevd noen skuffelser sammen den siste tiden. De tre seneste kvalifiseringskampene har gitt et magert poengbytte, men vi har vist at vi kan spille bra fotball og ikke minst skape mange og til dels store målsjanser. Alle som spiller og har spilt fotball, vet at det ikke er treneren som har skylda når spillerne ikke scorer på opplagte sjanser.»

(Dagbladet.no)

STØTTER SEMB: Ole Gunnar Solskjær mener at Nils Johan Semb ikke kan klandres for landslagets dårlige resultater.