Tippeligaen

Solskjær: - Jeg er laget sånn at jeg vil slå tilbake når det går dårlig

Molde tapte 1-0 for Lillestrøm. Mistet muligheten for spill i Europa League. 

SKUFFENDE SESONG: Ole Gunnar Solskjær og Molde tapte 1-0 for Lillestrøm på Åråsen søndag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SKUFFENDE SESONG: Ole Gunnar Solskjær og Molde tapte 1-0 for Lillestrøm på Åråsen søndag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lillestrøm - Molde 1-0 (0-0)

LILLESTRØM (Dagbladet): Lillestrøm reddet plassen i Tippeligaen, mens Ole Gunnar Solskjær og Molde ble snytt for fjerdeplassen og mulig spill i Europa League. Det ble utfallet etter 1-0-kampen på Åråsen søndag kveld.

- Det har vært en skuffende sesong, sier Solskjær til Dagbladet.

- Vi kunne berget en dårlig sesong med fjerdeplass. Men problemet var ikke denne kampen, det var det som skjedde midt i sesongen. I løpet av seks kamper fikk vi ett poeng. Den perioden kostet oss mye.

- Hvordan er motivasjonen din til å gå løs på en ny sesong?

- Jeg er laget sånn at jeg vil slå tilbake når det går dårlig. Jeg legger meg ikke ned og synes synd på meg selv. Jeg har hatt motgang som spiller og trener tidligere. Du blir bare ekstra motivert. Vi kan bedre enn dette.

Sjansefattig

Første omgang ble sjansefattig foran 6233 tilskuere. Den største muligheten hadde Moldes Per-Egil Flo etter 23 sekunder. Men skuddet gikk i tverrliggeren.

Lillestrøm presset på de siste 45 minuttene - og var gode. Den første, store sjansen kom etter 70 minutter, da Ifeanyi Mathew skjøt i stolpeverket fra kloss hold. Like etterpå bredsidet Malaury Martin ballen i mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer