Solskjær: - Jeg har hatt veldig mange tilbud, men ikke de rette

Kommer også med et stikk til journalister.

HAR HATT TILBUD: Ole Gunnar Solskjær forteller at han har hatt tilbud om å ta over klubber etter at han fikk sparken i Cardiff. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
HAR HATT TILBUD: Ole Gunnar Solskjær forteller at han har hatt tilbud om å ta over klubber etter at han fikk sparken i Cardiff. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har vært stille rundt Ole Gunnar Solskjær etter at han og Cardiff skilte lag i september i fjor.

Den tidligere United-spilleren er øyeblikket opptatt med å hjelpe i Obos-klubben Kristiansund - som aldri har vært nærmere opprykk til Tippeligaen.

I kveld sendes et TV 2-intervju med Solskjær, i programmet «Truls - oppdrag Norge». I opptaket, som er gjort i mai i år, forteller Solskjær at han synes det har vært godt å være borte fra media en god stund.

- Det er godt å være borte litt fra media og det søkelyset. Jeg har hatt mange, mange år både i Manchester og i Molde, og så ble det ikke så veldig lenge i Cardiff, så det er deilig bare å lade batteriene igjen, forteller han.

I august i år bekreftet agent Jim Solbakken overfor Dagbladet at Solskjær var i samtaler med den kanadiske MLS-klubben Toronto FC.

Til TV 2 forteller Solskjær at han har fått tilbud om å ta over klubber.

- Jeg har hatt veldig mange tilbud, men ikke de rette, sier 42-åringen.

Han kommer også med et lite stikk til journalister i intervjuet.

- Jeg skulle skrevet veldig mye bedre enn mange som skriver i dag. Det kan jeg garantere. Jeg er så interessert i fotball at jeg er mer interessert i å lese om fotballkampen enn om han ene som kjøpte seg hund i går, som hoppet over bekken, eller et eller annet. En som har spilt to gode kamper og skal spille på landslaget. Det synes jeg ikke er god journalistikk, forteller Solskjær til TV 2 - og avslører også at han en gang i tiden vurderte å bli journalist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.