Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær: - Kanskje min dårlige engelsk

Ole Gunnar Solskjær fikk nok en gang spørsmål om Paul Pogba. Da beklaget han en tidligere uttalelse.

AP Photo/Matt Dunham
AP Photo/Matt Dunham Vis mer

Manchester United møter Wolverhampton i FA-cupen førstkommende lørdag, men det første Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om på dagens pressekonferanse på Carrington, var superstjerne Paul Pogba, som skal under kniven for å få bukt med ankelproblemene.

- Nå begynner vi igjen. Det er FA-cupens tredje runde og du snakker om Paul igjen, det er..., sier Solskjær lettere oppgitt og fortsetter:

- Paul kom tilbake etter lang tid ute, spilte i to kamper, fikk en reaksjon og kunne ikke reise til Burnley. Han følte at ankelen var sår, så vi foretok en skanning og det er ikke samme skade, det er annen skade. Når du foretar den skanningen, snakker du med ham, du diskuterer alltid med ditt medisinske apparat, slik jeg gjorde da jeg opererte. Du ønsker å få så godt råd som mulig og rådet var å få det gjort. Det er ikke noen stor greie, og det vil sannsynligvis gå tre-fire uker, sier Solskjær.

- Dårlige engelsk

Det var mange som reagerte på at Solskjær uttalte at det var Pogbas folk, og ikke klubben, som mente han burde opereres.

- Tre eller fire uker, jeg vet ikke. Av folkene sine blir han rådet til å ta en operasjon. Trolig vil han gjøre det, sa Solskjær etter Arsenal-kampen.

Før BBC-journalisten rakk å stille ferdig spørsmålet han hadde om denne uttalelsen, ble han avbrutt av Solskjær.

- Som når du diskuterer med kirurgen og dem du stoler på, ja. Det var kanskje min dårlige engelsk. Du har folk du stoler som du prater med. Da jeg opererte for kneskader, hadde jeg folk i Norge og Sverige som jeg snakket med, og Paul har selvfølgelig folk han stoler på, og det er viktig, sier Solskjær, som deretter avviste ytterligere spørsmål om temaet før det ble stilt.

- Det er mer eller mindre det. FA-cupen er det neste temaet, for det er så klart som det kan være på dette tidspunktet, sier Solskjær.

Varme og kalde baller

Solskjær la også vekt på at Manchester United har vært uheldig med trekningene. De møter Manchester City i semifinalen i ligacupen og Wolves i første FA-cuprunde hvor Premier League-lagene er involvert. Også tidligere har United fått tøff motstand i engelsk cup.

Men uttrykket Solskjær brukte for å vise dette, skaper reaksjoner.

- For det første klandrer vi FA (Det engelske fotballforbundet, journ.anm.) for de varme og kalde ballene! Vi har møtt Arsenal, Wolves, Chelsea og nå Wolves igjen. Så de gjør det ikke lett for oss, sier Solskjær.

Med dette kan nordmannen ha gitt uttrykk for at trekningene er fikset, selv om han sa det med en humoristisk tone. Lokaljournalist Samuel Luckhurst i Manchester Evening News er blant dem som reagerer.

Luckhurst skriver på Twitter at han ikke blir overrasket om FA straffer Solskjær etter uttalelsen, selv om det var ment som humor.