Solskjær: - Klarer ikke se det

Ole Gunnar Solskjær forstår ikke kritikken Cristiano Ronaldo får.

TAR RONALDO I FORSVAR: Ole Gunnar Solskjær forsvarer superstjerna. Luca Bruno/AP/NTB
TAR RONALDO I FORSVAR: Ole Gunnar Solskjær forsvarer superstjerna. Luca Bruno/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær (48) møtte fredag pressen før lørdagens kamp mot naborival Manchester City.

- Vi har hatt en bra uke og vi er positive. Vi må tro at vi kan gjøre gode ting. Det er et lokaloppgjør og alle vet hva som står på spill, sier Solskjær.

- Det er en spesiell kamp. Sist vi hadde Manchester-derby med fans på stadion var det en elektrisk stemning. Folk vil trolig huske slike kamper mer enn de mørke periodene vi har hatt, sier nordmannen videre.

Solskjær tar lagets største stjerne, Cristiano Ronaldo, i forsvar - etter at portugiseren har fått kritikk etter at han kom til klubben. Kritikken går blant annet på at United ikke får det beste ut av laget med Ronaldo - selv om han scorer mye mål.

- Han er en av de beste spillerne som har gått på denne planeten. Innvirkningen han har hatt både på og utenfor banen har vært helt enorm, sier Solskjær.

- Målene han scorer, måten han ter seg på i og rundt oss. Hvordan folk kan se på det som noe negativt ... jeg klarer ikke å se det. Vi er veldig fornøyd med at han har levert slik han har gjort, sier Solskjær.

Fortsatt usikker

Manchester United håper å få midtstopper Victor Lindelöf klar til kampen, men som Solskjær selv sier:

- Jeg kan ikke love noe.

Solskjær bekrefter samtidig at Raphaël Varane trolig vil være ute i fire-fem uker med hamstring-skaden som har satt ham ut av spill.

- Ikke noe problem

48-åringen har vært under sterkt press de siste ukene, noe som ikke er noe nytt for Solskjær.

- Da jeg gikk inn døra her i desember for tre år siden, så har det vært spekulasjoner siden. Det er ikke noe problem. Vi har gått videre fra Liverpool-kampen, sier Solskjær.

Solskjær har ledet United til tre seire og én uavgjort på de fire siste Premier League-møtene med naborivalen.

- Jeg ønsker ikke å snakke om hva jeg har gjort. Jeg har stor respekt for Pep og det han har gjort. Vi har hatt noen gode resultater mot dem, sier Solskjær om møtene med Guardiola.

Manchester United - Manchester City spilles lørdag klokka 13.30.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer