Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær: - Mye å gå på

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær var bare passelig fornøyd etter seieren over Italia. - Vi har mye å gå på offensivt, sier United-spissen.

Solskjær kunne gitt Norge en pangåpning etter noen minutters spill. Kristiansunderen møtte et frispark fra Heggem på sju meter. Men med breisida satte han ballen over.

- Den kom litt overraskende på meg, sier Solskjær.

Flere sjanser fikk ikke Manchester United-spissen på Ullevaal-graset i ettermiddag. Solskjær mener italienerne hadde ballen litt mye til at Norge kunne være helt fornøyd, men roser Norges defensive arbeid. Offensivt derimot synes han Norge har en del å jobbe med.

- Vi har mye å gå på offensivt, men vi må huske på at Italia har stoppere i verdensklasse. Vi bruker veldig mye krefter defensivt. Det koster mye for kantene og sånn sett er det bra at vi roterer en del, sier Solskjær.

Han tror dagens kamp kan bli mye likt det som venter i Belgia og Nederland.

- Dette var nok en kamp ganske lik det vi må vente oss i EM, sier Solskjær.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling