Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær: - Omtrent som Old Trafford

CARDIFF (Dagbladet.no): Det norske landslaget gjennomførte i dag sin første trening på gigantanlegget Millennium Stadium i Cardiff. - Å løpe ut her på lørdag blir omtrent som å komme på Old Trafford som bortelag, sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rundt 55 000 billetter er solgt til VM-kvalifiseringskampen mellom Wales og Norge. Stadionanlegget rommer over 70 000 tilskuere og landslagsgutta får garantert en høylydt velkomst når de kommer ut av spillertunnelen like før klokka 16.00 på lørdag.

- Her blir det skikkelig stemning og atmosfære. Det er et fantastisk anlegg, sier Ole Gunnar Solskjær.

Millennium Stadium er bygget med elektronisk tak som kan trekkes for hvis det begynner å regne. Gressmatta ligger oppå et betongdekke som brukes når det er konserter og andre arrangementer på stadion. I går flyttet banemannskapene på plass små kvadrater av den store gressplenen slik at matta var klar til dagens trening.

- Det er nok kanskje ingen vits i å ha et så stort anlegg hjemme i Norge, men hadde vi trukket 60-70 000 tilskuere burde vi hatt det. Her blir det en veldig spesiell atmosfære. Å løpe ut her på lørdag blir omtrent som å komme på Old Trafford som bortelag, sier Solskjær.