Solskjær: - Omtrent som Old Trafford

CARDIFF (Dagbladet.no): Det norske landslaget gjennomførte i dag sin første trening på gigantanlegget Millennium Stadium i Cardiff. - Å løpe ut her på lørdag blir omtrent som å komme på Old Trafford som bortelag, sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet.no.

Rundt 55 000 billetter er solgt til VM-kvalifiseringskampen mellom Wales og Norge. Stadionanlegget rommer over 70 000 tilskuere og landslagsgutta får garantert en høylydt velkomst når de kommer ut av spillertunnelen like før klokka 16.00 på lørdag.

- Her blir det skikkelig stemning og atmosfære. Det er et fantastisk anlegg, sier Ole Gunnar Solskjær.

Millennium Stadium er bygget med elektronisk tak som kan trekkes for hvis det begynner å regne. Gressmatta ligger oppå et betongdekke som brukes når det er konserter og andre arrangementer på stadion. I går flyttet banemannskapene på plass små kvadrater av den store gressplenen slik at matta var klar til dagens trening.

- Det er nok kanskje ingen vits i å ha et så stort anlegg hjemme i Norge, men hadde vi trukket 60-70 000 tilskuere burde vi hatt det. Her blir det en veldig spesiell atmosfære. Å løpe ut her på lørdag blir omtrent som å komme på Old Trafford som bortelag, sier Solskjær.