Solskjær: - Spiller helst høyre

TJØLLING (Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær virker mest aktuell som kantspiller på landslaget for øyeblikket. - Jeg spiller helst høyre kant, sier Solskjær til Dagbladet.no.

John Carew ser ut til å være Nils Johan Sembs førstevalg som midstpiss for øyeblikket. Ole Gunnar Solskjær har spilt både venstre- og høyrekant for Manchester United og det norske landslaget. Mot Nord-Irland sist spilte han en god kamp på høyresiden. Og hvis han må spille kant, foretrekker han å fortsette med høyrebeinet nærmest krittet.

- Jeg er nok bedre på høyresiden, sier Solskjær.

- Men du har spilt mest venstre i United?

- Ja, men det er nok fordi vi har hatt mest skader på venstrkanten, sier Solskjær - og tenker på United-kollega Ryan Giggs' lyskeproblemer.

Og begrunnelsen for at han føler seg best som høyrekant:

- Jeg skyter like bra med begge bein, men innleggene mine er best med høyrebeinet, sier Solskjær.

Nils Johan Semb har bestemt seg for å spille 4-3-3, men han vil foreløpig ikke si noe om hvem som får tillit i angrepet. Men det blir vanskelig å komme utenom Thorstein Helstad, John Carew og Ole Gunnar Solskjær etter det de viste i Belfast da Norge slo Nord-Irland 4-0. De utfordres av en revansjelysten Tore André Flo og en spillesugen Steffen Iversen.

- Det er stor konkurranse i angrepet. Alle holder et veldig høyt nivå, sier Semb.

SPISSDUELL:</B> Ole Gunnar Solskjær i duell med Tore André Flo på Tjøllingbanen. Nils Johan Semb overvåker i bakgrunnen.