Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League

Solskjær: - Vet hva han vil

Ole Gunnar Solskjær kommenterer spekulasjonene rundt Erling Braut Haaland.

I VINDEN: Erling Braut Haaland har gjort sine saker bra i Red Bull Salzburg denne høsten. Foto: NTB scanpix
I VINDEN: Erling Braut Haaland har gjort sine saker bra i Red Bull Salzburg denne høsten. Foto: NTB scanpix Vis mer
  • Manchester United - Everton 0-1

MANCHESTER (Dagbladet): Erling Braut Haaland (19) er blitt kraftig koblet til Manchester United i flere uker.

Dagbladet har tidligere skrevet at Ole Gunnar Solskjær allerede har lagt et tilbud på bordet.

På pressekonferansen etter 1-1-kampen mot Everton fikk manageren spørsmål om koblingen:

- Jeg kommenterer ikke spekulasjoner. Sånn er det. Han vet hva han vil gjøre. Og han vet hva han skal gjøre. Jeg trenger ikke å gi råd til andre lags spillere, sier Solskjær.

PREGER SPORTSSIDENE: Sunday Mirror hevder i dag at Erling Braut Haaland har bestemt seg. Han vil angivelig til Manchester United.
PREGER SPORTSSIDENE: Sunday Mirror hevder i dag at Erling Braut Haaland har bestemt seg. Han vil angivelig til Manchester United. Vis mer

Interessen og spekulasjonene kommer etter en voldsom høst i Red Bull Salzburg. Åtte mål i Champions League ble det, og i Østerrike kalles han bare for målmonsteret.

Solskjær har allerede sagt at han trenger to-tre spillere for å gjøre stallen enda sterkere. Også Borussia Dortmund og RB Leipzig er med i kappløpet om den målfarlige spissen.

Den engelske avisa Sunday Mirror hevder i dag å vite at Haaland har sagt til Solskjær at han ønsker å signere for Manchester United. Første mulighet blir i januar.

- Det er grunn til å tro at Haaland allerede har besøkt treningsanlegget Carrington og ønsker å bli en del av Solskjærs revolusjon på Old Trafford, skriver avisa.

- Men den mektige agenten Mino Raiola holder alle muligheter åpne. Juventus er også desperate etter å hente Salzburg-stjerna, heter det videre.

STORE SUMMER: The Sun skriver at Ole Gunnar Solskjær får over 2,5 milliarder kroner å handle for i de kommende overgangsvinduene.
STORE SUMMER: The Sun skriver at Ole Gunnar Solskjær får over 2,5 milliarder kroner å handle for i de kommende overgangsvinduene. Vis mer

At United trenger en spiss, viste seg seinest i dag. Anthony Martial leverte gjennomsnittlig på topp og har bare scoret fire mål denne sesongen.