HØYDEPUNKT: Se alle høydepunktene fra dagens oppgjør mellom Mancehster United og Reading.

Solskjær: - Vi fortjente ikke å vinne 2-0

Ole Gunnar Solskjær var ikke bare fornøyd etter dagens FA-cupkamp mot Reading.

  • Manchester United - Reading 2-0

Manchester United er trygt videre til fjerde runde av FA-cupen etter at de røde djevlene slo Reading 2-0. Championship-laget gjorde en god kamp, og hadde flere sjanser til å score:

- Reading gjorde det vanskelig for oss. De fortjente ikke å tape denne kampen. Vi fortjente ikke å vinne 2-0 heller, sier Ole Gunnar Solskjær til Viasat.

Den norske manageren sier at det i hvert fall hadde vært ufortjent hvis innbytter Marcus Rashford hadde puttet på sin sjanse like før slutt.

- Jeg gjorde det vanskelig

Manchester United gjorde ni bytter fra Newcastle-kampen til dagens FA-cupkamp. Paul Pogba var blant dem som ble hvilt. Inn kom stjerneduoen Romelu Lukaku og Alexis Sánchez.

Solskjær innrømmer etter kampen at det ga laget hans unødvendige problemer:

- Jeg gjorde det vanskelig for gjengen med å bytte ni spillere. Men de trenger å spille og de trenger å få sjansen, sier Solskjær til Viasat.

Ydmyk

Nå venter et treningsopphold i Dubai for Manchester United. Neste helg får Solskjærs største test så langt. Da reiser laget til London for å møte tredjeplasserte Tottenham i Premier League, skriver NTB

Solskjær får nå endelig tid til å være treneren Solskjær, ikke bare lederen Solskjær:

- Det var nok lederen spillerne trengte mest. Jeg har fantastiske trenere rundt meg. Jeg har ikke hatt mange minutter på feltet ennå, sier Solskjær til Viasat.

På spørsmål om den vanvittige starten i Manchester United, Solskjær har vunnet fem strake kamper og tangert klubblegenden Matt Busby, svarer Solskjær ydmykt:

- Jeg vet hva jeg er en del av. Jeg har hatt en fantastisk periode her før. Det er som å komme hjem. Forskjellen nå er at det er jeg som tar ut laget. Det er enkelt å ta ut et lag når du har så mange gode fotballspillere. Jeg tenker ikke så mye på det. Jeg tenker neste kamp, neste kamp, sier Solskjær til Viasat.