Solskjær: - Vi kan glemme gullet

Krisen i Molde fortsetter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Molde-Sogndal, 1-2 (0-1)

- Vi har 26 kamper igjen, og vi kan ikke tape mange av dem, så det kan vi vel glemme.

Det sa Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til C More på spørsmål om det blir gull til Molde i år. Men noen sportslig krise vil han likevel ikke kalle det.

- Vi er ikke i flyten, men jeg vil ikke kalle det en krise. Nå har vi fått en realitetssjekk, og vi må tak tak i oss selv. Den verste feilen vi kan gjøre videre er å tro at alt vil løse seg av seg selv. Vi må jobbe hardt, sier Solskjær.

Sogndal sjokkerte For Sogndal sjokkerte Molde og vant på Aker stadion, noe som betyr at laget fra rosebyen ligger på sisteplass med null poeng etter fire runder.

Ricardo Santos dunket inn kampens første mål etter 17 minutter, og da Molde begynte sin sluttspurt, var det Sogndal som fikk uttelling.

Keepertabbe Fem minutter før slutt, kun minuttet etter at han kom inn, satte nemlig tidligere Molde-spiller Magnus Stamnestrø spikeren i kista.

Men heldig var han, for Molde-keeper Ole Söderberg burde strengt talt reddet skuddet. Det så han også ut til å gjøre, men markkryperen fra Stamnestrø gikk mellom beina på keeperen.

- Det er sånn som skjer, og da er det også surt at Sogndal scorer på sine to eneste skudd på mål. Men vi scorer ikke på våre sjanser, og da får man ikke tre poeng, sier Solskjær til C More etter kampen.

Da gjorde det ingenting for Sogndal at Etzaz Hussein reduserte et halvt minutt før overtiden var ferdig.

Første borteseier på nesten ett år Dermed var den første borteseieren i Tippeligaen på nesten et år et faktum for Sogndal.

Forrige gang det skjedde var mot Vålerenga den 20. april 2012. Det er 358 dager siden. Dette var årets første Tippeliga-seier for Sogndal.

<strong>1-0:</strong> Sogndals Ricardo Dos Santos (t.v.) gratuleres med 0-1 av Ruben Holsæter i kampen mellom Molde og Sogndal på Aker Stadion lørdag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg  / NTB scanpix
1-0: Sogndals Ricardo Dos Santos (t.v.) gratuleres med 0-1 av Ruben Holsæter i kampen mellom Molde og Sogndal på Aker Stadion lørdag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer