Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær: - Vi må slå tilbake nå

Innrømmer at presset er stort på ham og Cardiff-spillerne.

KREVER RESPONS:  Ole Gunnar Solskjær er i dyp trøbbel med sitt Cardiff. I morgen kommer Aston Villa på besøk.  Foto: NTB Scanpix
KREVER RESPONS: Ole Gunnar Solskjær er i dyp trøbbel med sitt Cardiff. I morgen kommer Aston Villa på besøk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter det pinlige 0-3-tapet i Wales-derbyet mot Swansea, er Cardiff igjen i trøbbel.

- Vi har gått gjennom kampen. Annenomgangen var skuffende. Vi må slå tilbake nå, sa Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær på en pressekonferanse mandag.

- Det er åpenbart press, men gutta takler det. Det har de vist på trening at de gjør, fortsatte nordmannen.

Villa best borte Allerede tirsdag kommer Aston Villa til Cardiff. Paul Lamberts menn har faktisk tatt flere poeng borte enn hjemme hittil. 16 av 27 poeng er hanket inn på fremmed gress.

- Vi er klar for morgendagens kamp. Det er en mulighet til å få poeng, men Villa er gode på bortebane, advarte Solskjær.

FA-cup neste Alt tyder på at Craig Noone rekker tirsdagens møte med et Villa-lag som ikke er i særlig godt slag det heller. I helgen ble det 0-2 hjemme mot nedrykkstruede West Ham.

Cardiff får besøk av et annet lag midt på tabellen i neste hjemmekamp i Premier League. Da er bortesvake Hull (2-2-9) gjester.

Men allerede til helgen skal Cardiff ut i hjemmekamp i FA-cupens femte runde. Motstander er regjerende mester Wigan.

(NTB)

Hele Norges coronakart