Solskjær: - Vi skulle avgjort dette hjemme i Molde

Fikk aldri den forløsende scoringen.

SNIPP SNAPP SNUTE: Moldes Champions League-eventyr er over for denne gang etter en målløs kamp i Warszawa. Foto: EPA/Bartlomiej Zborowski
SNIPP SNAPP SNUTE: Moldes Champions League-eventyr er over for denne gang etter en målløs kamp i Warszawa. Foto: EPA/Bartlomiej ZborowskiVis mer

• Legia Warszawa - Molde 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Det var ikke noen enkel oppgave Molde og Ole Gunnar Solskjær hadde foran seg da de i kveld gjestet Legia Warszawa i Polen.

Etter 1-1 i den første matchen i på Aker Stadion, var Solskjærs gutter helt avhengige av en scoring for å i det hele tatt kunne tenke på avansement, men slik skulle det ikke bli.

De blåkledde hadde muligheter nok til å avgjøre, men da Emmanuel Ekpo fikk sitt andre gule kort ti minutter før full tid ble sluttspurten noe tammere.

- Klart det blir tøffere med ti mann. Vi skulle avgjort dette hjemme i Molde. Nå er det mange skuffede gutter i garderoben, sier Solskjær til MFK TV.

Med det er eventyret i Champions League over for denne gang for laget fra Rosenes by.

Sjansefattig Den første omgangen ble derimot ikke preget av en voldsom scoringsjakt fra de blåkledde gjestene.

Men selv om de store farlighetene uteble, slapp de heller ikke Legia til de helt store sjansene.

Unntaket kom etter 20 minutter da Ørjan Nyland feilberegnet noe, og holdt på å forære vertene en enkel scoring, men headingen fra Legia-spilleren gikk over målet.

Stort flere målsjanser ble det ikke før hvilen, og Molde måtte ut og angripe i den andre omgangen.

Molde våknet Der den første omgangen var et eneste langt gjesp, kviknet begge lagene til etter pause.

Både Daniel Chima Chukwu, Martin Linnes og Joona Toivio kom til gode muligheter for Molde, men det var fortsatt målløst da det gjensto ti minutter, og de blå skulle gjøre det enda vanskeligere for seg selv.

Emmanuel Ekpo fikk nemlig sitt andre gule kort, og Molde måtte fullføre kampen med ti mann - nok en gang.

Det tok brodden ut av Moldes sluttspurt, og selv om Linnes fikk nok en god sjanse helt på tampen holdt det ikke for moldenserne.

TØFFE TAK: Jo Inge Berget og Molde gjorde en hederlig figur i Polen i kveld, men må til slutt se seg slått på bortemål. Foto: AP Photo/Czarek Sokolowski
TØFFE TAK: Jo Inge Berget og Molde gjorde en hederlig figur i Polen i kveld, men må til slutt se seg slått på bortemål. Foto: AP Photo/Czarek Sokolowski Vis mer