Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær: - Viktig med allsidighet

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær mener det er viktig med spillere som kan brukes på flere plasser.

Selv var han i perioder høyreving, en rolle han har taklet veldig bra og fått mye skryt for i Manchester United.

- Allsidighet er viktig for et lag, og jeg synes det var greit å spille høyrekant i dag selv om det er spiss jeg helst vil være, sier Solskjær.

Manchester United-angriperen hadde ingen stor kamp mot Finland, og mener hele laget må heve seg mange hakk for å slå Danmark i Parken.

- Det blir en helt annen kamp, og det er vanskelig å sammenligne den med det som skjedde her i dag. Men en seier er viktig for selvtilliten i laget, og vi gleder oss til å møte danskene, sier Solskjær, som mener hjemmelaget blir svekket dersom Jon Dahl Tomasson må stå over kampen.

- Han er en veldig god spiller, som scorer en stor del av målene deres. Uten han er Danmark et dårligere lag. Men jeg ikke overbevist om at han må stå over. De jobber nok på spreng for å få han klar etter skaden.

Solskjær er glad for at spisspartner Tore André Flo endelig scoret igjen.

- Det er viktig for en spiss å score, men både vi og Tore André selv har hatt troa på at målet snart skulle komme. Så lenge en spiss selv vet han er god og gjør ting riktig, vil scoringene komme til slutt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media