Solskjær & co. får nettlønn

Ledelsen i Sportsprofiler slår hardt tilbake mot det engelske selskapet Sportsmail som prøver å kjøpe opp flere av de norske fotballstjernene. Denne uka får Ole Gunnar Solskjær & co. utbetalt det de har til gode.

I går ble det kjent at det norsk-engelske selskapet Sportsmail ønsker å kjøpe opp flere av de norske spillerne som i dag har sine hjemmesider på Sportsprofiler. Utspillet kom som en liten bombe på sjefene i Spray, som er hovedaksjonær i Sportsprofiler.

- Greit med konkurranse, men Sportsmail har stjålet vårt konsept, sier Sportsprofil-gründer Kjetil Siem til Dagbladet.

Betaler nå

Foreløpig er det bare Mini som formelt har avsluttet samarbeidet sitt med Sportsprofiler. Mini mener han har tjent for lite på sin nettinnsats, og har prøvd å få med seg John Carew, Lars Bohinen, og André Bergdølmo på en overgang til Sportsmail. Spray frykter likevel ikke noen stjerneflukt. Sportsprofil-konseptet har begynt å gi avkastning til spillerne

- Denne uka betaler vi spillerne det de har utestående. Beløpene ligger på mellom 20-40000 kroner, alt etter aktiviteten og antall treff på sidene. Spillerne kan enten få betalt penger i cash, eller i form av aksjer/opsjoner i vårt nystartede firma Sportsprofile International, sier Siem.

- Men vi tar sjølkritikk på at spillerne ikke har fått denne informasjonen før, sier Siem.

Muldvarp

Siem sier dette om den nye konkurrenten:

- Sportsmail kommer som en muldvarp ut av vårt eget system. Vi hadde en samarbeidsavtale med dem inntil nyttår, og ville fortsette den. Etter nyttår har vi latt annonsen ligge gratis på sidene våre, sier Kjetil Siem, som ikke er overrasket over konkurransen:

- At andre prøver å stjele ideen vår er ingen bombe, men jeg tror ikke Spray, som er Europas nest største nettfirma, blir taperen i denne kampen, slår Siem fast.