Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær anbefaler United-bok til 34 000

Vekt: 35 kg.

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær er offisielt en United-legende. I går ettermiddag stilte nordmannen opp sammen med sir Bobby Charlton, VM-vinner og en av stjernene på Uniteds storlag fra 60-tallet.

De presenterte boka «United - Manchester United Opus» på gressmatta på Old Trafford. Den skal ut på markedet i oktober og inneholder 800 sider om klubbens historie, skriver Uniteds hjemmeside.

Boka er ikke som noen andre fotballbøker. For det første får den neppe plass i bokhylla. Den har en flate på en halv kvadratmeter og vekten ligger på 35 kg.

Solskjær har bestilt

I tillegg krever den en ekstra stor lommebok, med en prislapp på nesten 34 000 kroner (3000 pund). Og da snakker vi om utgaven uten autografer fra hele A-laget og en rekke omtalte stjerner.

Bok nummer 1 i et begrenset opplag - den med alle stjernesignaturene som ble vist fram i går - skal auksjoneres bort til inntekt for Unicef. Utropspris: 2,8 millioner kroner.

Ole Gunnar Solskjær skal bare ha den ordinære. Den som inneholder dybdeintervjuer med blant andre sir Alex Ferguson, Denis Law og Eric Cantona, pluss et dypdykk i klubbhistorien.

- Det er flott å være involvert i dette, og jeg har allerede bestilt et eksemplar, sier Solskjær.

TILBAKE PÅ LAGET: Langfredag fikk Ole Gunnar Solskjær et innhopp mot Sunderland i serien, etter å ha vært ute med brudd i kinnbeinet. I går stilte nordmannen opp for United på boklansering. Foto: Scanpix/Reuters
TILBAKE PÅ LAGET: Langfredag fikk Ole Gunnar Solskjær et innhopp mot Sunderland i serien, etter å ha vært ute med brudd i kinnbeinet. I går stilte nordmannen opp for United på boklansering. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Nordmannen står høyt i kurs i klubben. På tross av en rekke skader fikk han nylig en ny toårskontrakt. Og i går snakket 33-åringen om sine første økter som trener for reserve- og juniorlag.

Gir aldri opp

Om ikke annet kan talentene plukke opp holdninger fra Solskjær.

- Jeg har hatt et par dårlige sesonger. Men en del av å være United-spiller er aldri å gi opp, sier Solskjær.

Kristiansunderen har vært i klubben siden 1996, og under lanseringen i går fikk han selvsagt spørsmål om United kan løfte seg ut av Chelseas skygge i serien.

Nordmannen mener én sesong uten ligagull er en skuffende sesong for United. Slikt sett har United hatt tre tunge år, men Solskjær aner en lysning.

- Manageren bygger et godt, ungt lag, vi har mange mange interessante og spennende spillere på vei opp. Jeg føler virkelig at vi er på vei tilbake, sier Solskjær og trekker fram Wayne Rooney og Cristian Ronaldo.

- Wayne og Cristiano har kapasistet til å bli blant de beste spillerne i verden. Her har de en scene de kan vise seg fram på.

Solskjær anbefaler United-bok til 34 000
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling