Richard Hartis klar for Manchester United

Solskjær ansatte tidligere Molde-kollega

Manchester United ansatte søndag Richard Hartis som keepertrener. Han har tidligere jobbet sammen med Solskjær både i United og Molde.

MED TIL MANCHESTER: I Ole Gunnar Solskjærs første periode i MFK var Richard Hartis keepertrener. Foto: NTB/Scanpix
MED TIL MANCHESTER: I Ole Gunnar Solskjærs første periode i MFK var Richard Hartis keepertrener. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hartis ble med Ole Gunnar Solskjær fra Manchester United til Molde i 2011, og fulgte også nordmannen til Cardiff i 2014. Sammen med resten av trenerteamet forlot han den walisiske klubben i september.

Nå er 51-åringen igjen gjenforent med Solskjær på Old Trafford. Det bekrefter United på sine nettsider.

Hartis ledet keeperarbeidet i Uniteds fotballakademi fra 2000 til 2010. I 2007/08-sesongen jobbet han i tillegg også med a-laget.

Den siste tiden har 51-åringen vært ansatt i Englands Fotballforbund (FA). Der har han jobbet med utvikling av talentfulle keepere.

- Jeg er begeistret over å ha fått muligheten til å returnere til Manchester United, en klubb jeg kjenner meget godt. Jeg har et fantastisk forhold til Ole, og jeg forstår fullt og helt hans filosofi, sier Hartis.

- Richard er en fantastisk keepertrener og har en lang merittliste vedrørende å utvikle keepere for mesterlag. Bredden blant keeperne i Manchester United er eksepsjonell, og jeg vet at Richard kan bidra til at de løfter seg til det neste nivået, sier Ole Gunnar Solskjær i kommentar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer