- Solskjær åttende beste importspiss gjennom tidene

Sjekk The Suns topp ti.

(Dagbladet.no): Den engelske tabloidavisa The Sun har kåret det de mener er de ti beste utenlanske spissene som noensinne har spilt i den engelske toppserien.

Slike lister følger det alltid het debattalarm med, og kåringen av Thierry Henry som tidenes beste utenlandske spiss er, om ikke kontroversiell, mulig å debattere.

Avisa begrunner valget med at han er den utlendingen som har scoret flest mål i Premier League, og at han var en av de viktigste spillerne bak Arsenals suksess på 2000-tallet.

Nummer to er legendariske Eric Cantona, som ifølge The Sun ble slått på målfoto av Henry.

Sett med norske og nordiske øyne er det verdt å merke seg åttendeplassen. Ole Gunnar Solskjær tar en imponerende plass blant topp ti, og The Sun begrunner det på følgende måte:

«The baby-faced assassin» vil alltid ha en spesiell plass i hjerte til Manchester United-fansen. Nordmannen fikk et rykte som superreserve, og målteften hans i England var suveren. Dessverre tvang en kneskade ham til å legge opp forrige sesong.

Her er The Suns topp ti-liste over utenlandske spisser i Premier League:

1. Thierry Henry

BLIR IKKE GLEMT: Ole Gunnar Solskjær får en plass på The Suns celebre liste over de ti beste utenlandske spissene i Premier League noensinne. Foto: Scanpix
BLIR IKKE GLEMT: Ole Gunnar Solskjær får en plass på The Suns celebre liste over de ti beste utenlandske spissene i Premier League noensinne. Foto: Scanpix Vis mer

2. Eric Cantona

3. Ruud Van Nistelrooy

4. Dennis Bergkamp

5. Gianfranco Zola

6. Fernando Torres

Artikkelen fortsetter under annonsen

7. Jürgen Klinsmann

8. Ole Gunnar Solskjær

9. Didier Drogba

- Solskjær åttende beste importspiss gjennom tidene

10. Jimmy Floyd Hasselbaink.