Solskjær avgjorde

Ole Gunnar Solskjær skjøt Leicester ned i 1. divisjon med den eneste scoringen på Filbert Street, mens Arsenal igjen er serieleder etter 2-1-seier mot Tottenham.

Ole Gunnar Solskjærs scoring etter 61 minuter på Filbert Street sende Leicester ned i 1. divisjon neste sesong.

Leicester kjempet med nebb og klør mot nedrykk og frustrerte til tider Manchester United til vanvidd. Men så fikk Ole Gunnar Solskjær rom inne i feltet. Nordmannen dempet et innkast fra Phil Neville på brystet, vred seg til siden og dundret ballen i høyre hjørne for Ian Walker. Dermed satte han den siste spikeren i Leicester-kista.

- Jeg var heldig at forsvarsspilleren misset litt på ballen og da fikk jeg sjansen, sa Solskjær beskjedent til Skysports etter kampen.

Manchester United overtok dermed førsteplassen i ligaen i et par timer. Men med Arsenals 2-1-seier mot Tottenham er London-laget igjen serieleder i England.

- Vi må bare håper på at noen av de andre gjør en feil. Å vinne 1-0 borte er et godt resultat. Leicester er alltid vanskelige å slå på hjemmebane, fordi de spiller veldig fysisk. Vi prøvde å holde ballen mye på bakken men det var ikke så enkelt, sier nordmannen. Han får støtte av manager Alex Ferguson.

- Resultatet var viktigere enn alt annet i dag. Det var en god avslutning fra Ole Gunnar som gav oss målet vi trengte, sa Ferguson etter kampen.

Leicester ligger helt i bunnen av tabellen med bare 22 poeng på 34 kamper, og rykker dermed helt sikkert ned ved sesongslutt etter seks sesonger i Premier League.

- Selv om vi har vært i en usikker posisjon lenge har vi alltid klamret oss til at sjansen for å overleve var der. Vi har ikke vært innstilt på å rykke ned, og derfor har vi absolutt hatt bedre dager enn i dag, sa Leicester-kaptein Matt Elliot.

SCORET IGJEN: Ole Gunnar Solskjær sikret seieren for Manchester United.
HOPPENDE GLAD: Ole Gunnar Solkjær etter målet.