Solskjær avsluttet for stjernene

Ole Gunnar Solskjær scoret, men det var bare som en avrunding av showet. Manchester Uniteds spisspar Andy Cole og Dwight Yorke vartet opp med i 4-1-seieren over West Ham.

Starten var ikke god. Kampen måtte utsettes i 45 minutter da strømmen gikk! Men da man endelig kom i gang var det enveiskjøring fra begynnelse til slutt.

Mibrukte sjanser

Andy Cole misbruker mange sjanser, og det gjorde han også søndag. Men han har en så enestående evne til å komme seg til disse sjansene at han scorer mål i bøtter og spann likevel. Søndag scoret han to. I tillegg gjorde han forarbeidet til det første målet, som Yorke lurte inn i hjørnet fra vanskelig vinkel med prikkfri presisjon. De to har nå scoret 13 mål hver denne sesongen.

Solskjær kom på banen som innbytter samtidig med Ronny Johnsen, og tre minutter senere nikket han en retur i tomt bur etter at West Ham-keeper Shaka Hislop reddet et skudd fra Ryan Giggs på kloss hold. Det var Solskjærs 10. mål denne sesongen.

Frank Lampard scoret West Hams trøstemål like før slutt. Inntil da hadde Henning Berg og Jaap Stam stengt gjestenes vei til United-målet.

Seieren førte United opp på tredjeplass, to poeng bak tetduoen Chelsea og Aston Villa og to foran tittelforsvarer Arsenal.

(NTB-Reuters)