Kvartfinalen i FA cupen: Wolves - Man Utd

Solskjær ba om unnskyldning etter blemme

Sa unnskyld til pressesjefen etter ufin ordbruk.

I GODT HUMØR: Ole Gunnar Solskjær skapte latter blant pressekorpset da han sa «shit». United-pressesjef Karen Shotbolt virket ikke like imponert. Foto: Kristoffer Løkås / Dagbladet
I GODT HUMØR: Ole Gunnar Solskjær skapte latter blant pressekorpset da han sa «shit». United-pressesjef Karen Shotbolt virket ikke like imponert. Foto: Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Se Wolves - Man Utd på Viasport 1 lørdag klokka 20.55.

MANCHESTER (Dagbladet): En time før trekningen av kvartfinalen i Champions League, holdt Ole Gunnar Solskjær pressekonferanse før kvartfinalen i FA-cupen mot Wolverhampton, som spilles på Molineux i morgen kveld.

Manchester United gikk på sitt første tap i ligaen under nordmannen da Arsenal vant 2-0 på Emirates forrige uke.

- Du måles alltid på resultater, men vi spilte en god kamp mot Arsenal. Vi har spilt verre og vunnet. Det er det rare ved å være manager, at du kan se bak resultatet og si at det var en god prestasjon der du ikke fikk som fortjent, sier Solskjær.

Det var også første gang de røde djevlene ikke gikk av med seier på bortebane siden Solskjærs ansettelse.

- Det er så rart, den Arsenal-kampen. Det var et veldig skuffende resultat, det gjør mer vondt enn noe annet. Men vi kan ikke se på prestasjonen og si at vi var «shit», sier Solskjær, noe som fikk pressekorpset til å bryte ut i latter.

United-pressesjef Karen Shotbolt ble smått sjokkert av ordbruken, og Solskjær ba om unnskyldning og sendte en YouTube-video med tittelen «I Didn't Know Sh*t» til pressesjefen i et forsøk på å bli renvasket.

- Men jeg må være ærlig: det var vi ikke, vi spilte godt, fortsatte nordmannen.

- En kompliment

Champions League og spenningen rundt trekninga ble naturligvis et tema.

- Vi er glade for at vi er videre. Det er så mange gode lag, vi får vite hvem vi møter om et par timer. Det har vært noen fine dager hvor vi har kunnet slappe av og se på de andre lagene spille, sier Solskjær.

- Jeg bryr meg egentlig ikke om hvem vi møter. Det blir en tøff kamp uansett. Hvis du skal til finalen og vinne den, må slå de beste uansett, fortsetter nordmannen.

Manchester United er ett av fire britiske lag i kvartfinalen i Champions League.

- Det må være en kompliment. Det sier mye om kvaliteten, og ingen av oss har hatt enkel motstand, med Borussia Dortmund, Bayern München og PSG.

Lukaku usikker

Manchester United har slitt med mye skader i det siste, men flere spillere har kommet tilbake fra skade nylig, deriblant Nemanja Matic og Anthony Martial.

Ole Gunnar Solskjær bekreftet derimot i formiddag at Romelu Lukaku, som står med seks mål på de siste fire kampene, sliter med en sår fot, og det skal avgjøres i dag om han er med i morgen.

Jesse Lingard og Ander Herrera er tilbake på trening. Phil Jones er også spilleklar.

Alexis Sánchez nærmer seg også en retur på treningsfeltet.

- Han kommer tilbake på søndag. Han har ikke spilt på gress ennå, han har vært med sine folk i Barcelona og er fortsatt noen uker unna. Så når vi møter Everton, City og Chelsea, så er nok han tilbake i den perioden der, sier Solskjær.

Skrøt av motstanderen

Manchester United er store favoritter til å ta med FA-cuptrofeet hjem til Nord-England sammen med byrival City.

Hvis trofeet skal til den røde delen av Manchester, må de røde djevlene først slå hjemmesterke Wolves, som har vunnet fem av de siste seks kampene på Molineux, og som ikke har tapt på hjemmebane siden 2. januar.

Oransjetrøyene har tatt poeng mot samtlige topp fire-lag i ligaen, og Solskjær sier han er imponert over det ulvene har fått til.

- Forrige sesong var du imponert over at de gikk gjennom Championship på en så overbevisende måte. De kjøpte ikke Championship-spillere, men spillere over det nivået. Du kan se nå at de har fått en egen måte å spille på, de forsvarte seg fantastisk mot Chelsea, men hjemme tar de tak i banespillet med de gode pasningsferdighetene de har i laget, sier Solskjær.

Wolves-kampen er den siste før Manchester United og resten av Premier League tar landslagspause, og Solskjær håper han kan dra en kort tur hjem til Kristiansund.

- Forhåpentligvis, eller et sted med familien. Spillere som har vært skadet, må trene hardt og bli friske. Spillere som har spilt mye, vil spille med landslagene, avsluttet Solskjær.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer