Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær banket ballen i krysset

Scoret i reservelagsfinale mot Tottenham.

(Dagbladet.no) Manchester United B - Tottenham B 2-0.

28. desember gjorde Ole Gunnar Solskjær comeback for Manchester United. Siden har han notert seg for tre scoringer for reservelaget - den siste av dem torsdag kveld.


Mens Uniteds A-lag bare kan skryte av et ligacuptrofe i år, sørget B-laget for en sterk «Treble» da de slo Tottenham i reservelagsfinalen.

United ledet allerede 1-0 etter en scoring fra Gerard Pique da Solskjær frisket opp gamle minner fra velmaktsdagene 27 minutter inn i kampen.

Og gjorde akkurat slik han gjorde på sitt beste for A-laget:

Skrudde ballen opp i krysset.

Praktmål

Nordmannen fikk en pasning lagt ut til seg på rundt 14 meters hold. Han brukte en berøring på å legge ballen til rette - og den neste til å knuse lærkula i mål, like under tverliggeren. «An unstoppable shot», heter det på Uniteds egen hjemmeside.

SCORET IGJEN: Dette er det nærmeste Ole Gunnar Solskjær har kommet scoring for A-laget siden comebacket, da skuddet hans ble blokkert i 0-0-kampen mot Sunderland i påska. På reservelaget scorer han imidlertid fortsatt, og torsdag kveld vartet han opp med et praktmål mot Tottenham. Foto: REUTERS
SCORET IGJEN: Dette er det nærmeste Ole Gunnar Solskjær har kommet scoring for A-laget siden comebacket, da skuddet hans ble blokkert i 0-0-kampen mot Sunderland i påska. På reservelaget scorer han imidlertid fortsatt, og torsdag kveld vartet han opp med et praktmål mot Tottenham. Foto: REUTERS Vis mer

Solskjær ble byttet ut med stortalentet Giuseppe Rossi til pause på stillingen 2-0. Det ble også sluttresultatet.

Dermed har Uniteds reservelag vunnet hele tre trofeer i løpet av ni dager.

Først vant laget nordavdelingen i Premier Reserve League, så vant de Manchester Senior Cup og i kveld vant de altså over vinneren av sydavdelingen i Premier Reserve League.

Dette er andre året på rad at United vinner finalen i reserveligaen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling