Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær ble overrasket over Owen

- Trodde ikke han kom i form så raskt.

POSITIVT OVERRASKET: Ole Gunnar Solskjær skryter av Michael Owen, men hadde ikke trodd han skulle imponere så stort så raskt.Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/DAGBLADET
POSITIVT OVERRASKET: Ole Gunnar Solskjær skryter av Michael Owen, men hadde ikke trodd han skulle imponere så stort så raskt.Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/DAGBLADET Vis mer

EKEBERGSLETTA (Dagbladet.no): Michael Owen har imponert i oppkjøringa for Manchester United. Etter sjokk-overgangen har han vært på banen i fire kamper - og scoret fire mål.

Selv Ole Gunnar Solskjær hadde ikke forventet det.

- Jeg hadde nesten ikke forventet at han skulle være så god med en gang. Jeg hadde trodd han trengte mer tid på å komme i god fysisk form, sier Solskjær til Dagbladet, og legger til:

- Det er jo sterkt av ham og viser at han jobber knallhardt.

Et stort pluss
Owen sleit med både skader og form den siste perioden i Newcastle, og hans rådgivere forsøkte så godt de kunne å selge hans ferdigheter i en 34 siders brosjyre hvor han ble markedsført som «frisk, oppriktig og pen».

Da Alex Ferguson var på tråden var ikke den tidligere Liverpool-spissen i tvil.

- Han er et stort pluss for troppen vår. Han er en spiller vi trenger i boksen og en notorisk målscorer. Også er han ikke minst en kjempefin fyr da!, sier Solskjær om Michael Owen.

Besøker Norway Cup
Nasjonalhelten og United-treneren Solskjær er på Norway Cup for å trene 40 utvalgte gutter og jenter i dag. Han har fulgt Uniteds forbedelser i Asia med glede.

- Det har vel vært som forventet. Det er jo kamper vi skal vinne, sier Solskjær om møtene med Malaysia XI, FC Seoul og Hangzhou Greentown FC.

I går ble Boca Juniors slått 2-1 i firelagsturneringen i München.

Ronaldo-erstatter Antonio Valencia ble matchvinner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media