- Solskjær blir bedre og bedre

Ole Gunnar Solskjær er spissen som gir Alex Ferguson ro. - Ole Gunnar blir bare bedre og bedre, sier United-manageren.

Sir Alex Ferguson avviser at Premier League-mestrene kommer til å hente inn en ny spiss i sommer.

Og han gir Ole Gunnar Solskjær mye av æren. Nordmannen har scoret 15 mål denne sesongen - nesten like mange som i debutsesongen for fire år siden.

- Ole Gunnar Solskjær blir bare bedre og bedre for hvert år, og jeg er sikkert på at han kommer til å være i den helt ypperste klassen neste sesong, sier Ferguson til News of The World.

Ikke mistillit

United prøvde å kjøpe nederlandske Ruud van Nistelrooy forrige uke. 250-millionershandelen strandet på en skade, og seinere i uke kollapset kneet til PSV-spissen.

Ferguson sier at et kjøp av van Nistelrooy ikke ville betydd mistillit til Solskjær og United-spissene.

- Folk ble veldig forvirret av van Nistelrooy-handelen. Jeg prøver bare å forsikre klubbens framtid. Andy Cole er 28, Dwight Yorke er 28, Solskjær 27 og Teddy Sheringham 34, så de er ikke akkurat unghaner lenger, sier Ferguson.

- Rask som et helvete

United-manageren har heller ikke gitt opp van Nistelrooy. Når spissen er skadefri igjen vil Ferguson på nytt hente han til Manchester United.

- Jeg ser bare framover. Her har vi en spiller på 1,90 meter, rask som et helvete, en briljant avslutter. Han var tilgjengelig, og det var vår jobb å få ham, sier Ferguson.

  • Manchester United har allerede vunnet Premier League, og spiller den siste ligakampen borte mot Aston Villa søndag.