Gary Neville tror Ole Gunnar Solskjær får United-jobben

- Solskjær bør kreve tre milliarder kroner

Gary Neville mener Ole Gunnar Solskjær bør være tøff når han setter seg ved forhandlingsbordet.

GIR SOLSKJÆR RÅD: - Vær tøff med kontrakten din. Betingelsene for kontrakten, hvem du vil ha rundt deg og pengene som du vil de skal gi deg, sier Gary Neville. Foto: Stephen Wright / Prosports / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
GIR SOLSKJÆR RÅD: - Vær tøff med kontrakten din. Betingelsene for kontrakten, hvem du vil ha rundt deg og pengene som du vil de skal gi deg, sier Gary Neville. Foto: Stephen Wright / Prosports / REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær gikk på sitt første Premier League-tap som United-manager i går da Arsenal vant 2-0 på Emirates, noe som gjorde at London-klubben stjal de røde djevlenes fjerdeplass på tabellen.

Tapet har derimot neppe noe å si for Solskjærs sjanser til å bli ansatt på fast basis, noe som først og fremst virker å være et spørsmål om når framfor om.

Akkurat nå kjemper Manchester United om tredje- og fjerdeplassen, som begge gir en plass i neste års Champions League, men for en klubb som Manchester United, er det bare en kortsiktig målsetting.

Tidligere United-spiller Gary Neville mener Solskjær bør stille høye krav når han setter seg ved forhandlingsbordet sammen med United-sjefene.

- Ole gjør en fantastisk jobb, men han må etablere fundamentet og reglene med fyren som han snakker med om jobben. Han trenger 200-250 millioner pund. De trenger fortsatt tre forsvarsspillere, en midtbanespiller og en spiss, sa Neville til Sky Sports i forkant av Arsenal-kampen.

- Må forsterke forsvaret

Neville sier videre at nordmannen må være «tøff» før han eventuelt får jobben, ikke etter at han har fått den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer