Solskjær brøt tausheten: Svarte på temaet han ble slaktet for i september

- Jeg tror det er et vanskelig overgangsvindu.

VIL TILBAKE TIL FOTBALLEN: Ole Gunnar Solskjær sier han bare venter på det rette tilbudet.  Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
VIL TILBAKE TIL FOTBALLEN: Ole Gunnar Solskjær sier han bare venter på det rette tilbudet. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Like etter at Ole Gunnar Solskjær (41) skiltes fra Cardiff i september, ble nordmannen kraftig kritisert av tidligere Monaco-direktør Tor-Kristian Karlsen i Dagbladet.

- Jeg synes Solskjær gikk inn i jobben veldig uforberedt. Solskjær beviste at han ikke hadde forutsetninger for å forstå overgangsmarkedet. Det ble på en måte hans bane, sa Karlsen til Dagbladet.

- Det som ble avgjørende, var kjøpene Solskjær gjorde i januar. De tidlige disposisjonene. Resten ble en direkte konsekvens av dét. Han tok over et lag som var på vei mot nedrykksstriden i Premier League. Da burde han hatt en klar plan for hvordan de skulle redde plassen. I stedet startet han å prate om et treårsperspektiv. Det var feil, fortsatte den nåværende rådgiveren.

- Er vanskelig I dag hadde Solskjær en gjesteopptreden som ekspert hos Sky Sports, hvor han fulgte kampene mellom Manchester United - Liverpool og Swansea - Tottenham med blant andre Jamie Carragher. Helt på tampen av sendingen fikk 41-åringen spørsmål av Liverpool-legenden om akkurat det han ble kritisert for av Karlsen i september.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer