NY GIV: Ole Gunnar Solskjær får ros for å ha tilført Manchester United en helt ny giv. Nå slenger svenske aviser seg på hyllesten. Foto: AP Photo/ Jon Super
NY GIV: Ole Gunnar Solskjær får ros for å ha tilført Manchester United en helt ny giv. Nå slenger svenske aviser seg på hyllesten. Foto: AP Photo/ Jon SuperVis mer

Svensk avis mener Solskjær driver eksorsisme i Manchester United

- Solskjær driver eksorsisme i United

Ole Gunnar Solskjærs ryddejobb i Manchester United får en svensk avis til å sammenligne ham med en eksorsist.

Solskjær startet vikarjobben med å slå Cardiff 5-1 borte. Onsdag ble det 3-1 over Huddersfield hjemme.

- United kunne fort vekk ha unngått å vinne denne kampen, men de vant klart, skriver avisen Manchester Evening News.

I den røde delen av Manchester har to seirer mot svake lag skapt optimisme. I samme periode tapte byrival City to kamper.

- Eksorsist

Den svenske avisen Expressen mener at Solskjær nå driver med å skremme vekk spøkelser.

- Jeg ser på ham som en eksorsist som er kalt inn til Carrington (Uniteds treningssenter) og Old Trafford for å drive ut José Mourinhos demoner, skriver avisens PL-ekspert Thomas Wilbacher.

- Det beste for Solskjær er at han kom til Manchester på et ekstremt gunstig tidspunkt. Alle ville ha bort Mourinho, og kamprogrammet er enkelt framover.

Men Wilbacher mener Solskjær har skapt en endring allerede.

- Det er bare å konstatere at harmonien er tilbake i Manchester United.

Spesiell kveld

Det tok naturlig nok litt tid før den vikarierende manageren møtte pressen etter seieren over Huddersfield. Han beklaget at han var sein.

Snaut to og en halv time tidligere hadde han hørt den berømte Solskjær-sangen for første gang på lenge, en sang som ble sunget flere ganger i løpet av kvelden.

- Det var ekstra spesielt selvfølgelig, men jeg var overraskende rolig, men guttene roet meg ned raskt. For når du stoler på laget du starter med, kan du bare fokusere på kampen og er ikke så anspent, sier Solskjær.

- Det er spesielt å gå ut dit igjen og høre sangen min. Normalt begynner de når du har scoret et mål eller noe slik, men i dag startet de da jeg gikk ut på banen. Jeg er ydmyk. Men det gjør deg veldig stolt og jeg håper familien var stolte, det samme med familien som så det på TV. Det var en fantastisk dag som jeg aldri vil glemme. Jeg vil aldri glemme disse to første kampene, sier Solskjær, som hadde besøk av familien i Manchester i jula.

United møter Bournemouth hjemme søndag. Da kan Solskjær støte på Joshua King.