The Times: Solskjær vil hente James Maddison

- Solskjær er en beundrer

James Maddison (22) pekes ut som Ole Gunnar Solskjærs neste overgangsmål.

SJANSESKAPER: Ingen har skapt flere sjanser i Premier League enn James Maddison siden han signerte for Leicester i fjor sommer. Nå skal Ole Gunnar Solskjær ha pekt ut 22-åringen som et overgangsmål. Foto: Darren Staples / Pa Photos / NTB Scanpix
SJANSESKAPER: Ingen har skapt flere sjanser i Premier League enn James Maddison siden han signerte for Leicester i fjor sommer. Nå skal Ole Gunnar Solskjær ha pekt ut 22-åringen som et overgangsmål. Foto: Darren Staples / Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United gjorde Harry Maguire til tidenes dyreste forsvarsspiller da de hentet engelskmannen for 80 millioner pund.

Nå skriver Paul Hirst i The Times at Ole Gunnar Solskjær snuser på nok en spiller fra Brendan Rodgers' Leicester.

Ifølge avisa skal nordmannen ha pekt seg ut midtbanespilleren James Maddison (22), som har imponert stort siden overgangen fra Norwich i fjor sommer.

- Solskjær er en beundrer av Maddison og ønsker å hente ham til Old Trafford neste sesong, skriver The Times.

Leicester ønsker ikke å selge

Ifølge avisa skal United ha vurdert å legge inn et bud på 22-åringen i sommer, men samtidig ha akseptert at Leicester ikke var villige til å selge to av deres viktigste spillere i løpet av et overgangsvindu.

Leicester skal ha gjort det klart at de ønsker beholde Maddison, som har tre og et halvt år igjen av kontrakten med «The Foxes».

The Times anslår at de må betale det tredobbelte av hva Leicester gjorde i juli 2018 om de skal vurdere et salg, noe som vil si omtrent 60 millioner pund.

Avisa hevder derimot at Solskjær er overbevist om at engelskmannen, som nylig ble tatt ut på landslaget for første gang, kan bli en nøkkelspiller for United.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer