- Solskjær er en herlig person

Smith er takknemlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er snart 16 måneder siden Alan Smith brakk beinet etter et tungt skudd fra John Arne Riise. Bruddet var av det stygge slaget, men nå er 26-åringen tilbake både for Manchester United og England.

Litt av æren gir han Ole Gunnar Solskjær.

Nordmannen har vært en inspirasjon for Smith i tunge stunder - og vist at det er mulig å komme tilbake etter karrieretruende skader.

- Det er mange spillere i United som har hatt alvorlige skader. Ole er en herlig person og har vært ute i over to år med skader, men likevel så du ham trene i gymsalen hver dag for å holde seg i form, sier Smith til Manchester Evening News.

I morgen er han høyaktuell i startelleveren til den viktige kampen mot Estland, og kjemper trolig med Peter Crouch om plassen ved siden av Michael Owen i angrepet.

Sist fredag startet han mot Brasil, uten å imponere.

- Noen sa i garderoben før Brasil-kampen at jeg må ha lurt på om jeg kom til å spille fotball igjen, da jeg lå nede på Anfield. Men takken bør gå til menneskene som fikk meg frisk igjen, og alle i Manchester United, så vel som familie og venner som støttet meg da ting var vanskelig, sier Smith.

SKADE-KOMPISER: Ole Gunnar Solskjær er skadet igjen, mens Alan Smith er tilbake for fullt. Smith mener nordmannen var en inspirasjon da han trente seg opp. Foto: Phil Noble/REUTERS/SCANPIX
SKADE-KOMPISER: Ole Gunnar Solskjær er skadet igjen, mens Alan Smith er tilbake for fullt. Smith mener nordmannen var en inspirasjon da han trente seg opp. Foto: Phil Noble/REUTERS/SCANPIX Vis mer
<B>SKREKKBRUDD:</B> Alan Smith skriker i smerte etter å ha brukket beinet på Anfield i februar 2006.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer