Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Solskjær er forferdelig å spille mot

Wigan gruer seg til helga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Etter nesten to ukers Premier League-pause er det til helga igjen duket for spill i England.

Stjernene er tilbake på treningsfeltet, etter tøffe landskamper - som for Englands del ikke har vært særlig oppløftende.

Norge spilte bare én kamp i denne perioden, og Ole Gunnar Solskjær stiller derfor uthvilt i forkant av lørdagens kamp mot Wigan JJB Stadium.

Wigan-kaptein Arjan De Zeeuw forteller at han har stor respekt for den norske spissen.

- Det er godt å se ham tilbake på banen, sier De Zeeuw.

- Må være på vakt

Men det virker som forsvarsspilleren gjerne ser at Sir Alex Ferguson starter med Solskjær på benken, for han liker ikke å stå ansikt til ansikt med Solskjær.

- Tro meg, Ole er forferdelig å spille mot. Han er en av de beste spillerne i ligaen og trenger bare et sekund på å finne selv de minste hull. Vi er nødt til å være på vakt om han spiller, sier De Zeeuw ifølge Uniteds hjemmeside.

I SCORINGSFORM: Ole Gunnar Solskjær har puttet fire United-mål denne sesongen, og to for Norge.
I SCORINGSFORM: Ole Gunnar Solskjær har puttet fire United-mål denne sesongen, og to for Norge. Vis mer

Solskjær puttet begge Uniteds mål mot Newcastle før landslagspausen, og har dermed puttet tre i Premier League så langt denne sesongen. I tillegg har han ett mål i Champions League og to for Norge.

Det er likevel ikke sikkert han får sjansen fra start, siden Louis Saha er tilbake fra skade og Wayne Rooney nok er selvskreven tross formsvikten. Saha scoret da Frankrike slo Færøyene 5-0 i går kveld.

United på topp

Forrige sesong ble United reddet av et seint selvmål av Pascal Chimbonda på JJB Stadium. Han er nå i Tottenham, så denne gangen må United fikse ting selv for å få tre poeng.

Den kampen gikk ei uke etter at United banket Wigan 4-0 i ligacupfinalen. Nå håper De Zeeuw på revansje.

- Vi ser fram til United-besøket. Vi var nære på forrige sesong, da vi slo tilbake etter cupfinaletapet. Det blir ikke lett, for United kommer nok til å kjempe med Chelsea om gullet.

De to klubbene har nå like mange poeng, men United topper på grunn av bedre målforskjell.

image: - Solskjær er forferdelig å spille mot
ADVARER: Arjan De Zeeuw frykter møtet med Ole Gunnar Solskjær.