VIL FORLENGE: Molde-trener Ole Gunnar Solskjær var ønsker i Aston Villa i fjor. Nå vurderer han å forlenge avtalen med Molde fra 2014.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
VIL FORLENGE: Molde-trener Ole Gunnar Solskjær var ønsker i Aston Villa i fjor. Nå vurderer han å forlenge avtalen med Molde fra 2014. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Solskjær er glad han vraket Aston Villa

Nå vil han forlenge med Molde.

(Dagbladet): For snart et år siden var Ole Gunnar Solskjær nær en avtale med Premier League-klubben Aston Villa.

Nå ønsker han å forlenge kontrakten med Molde - som har vunnet Tippeligaen de to siste sesongene.

- Ja, vi har diskutert dette noen ganger. Jeg snakker med Molde-ledelsen hele tida, også om å skrive en ny avtale. Vi har en klar dialog om framtida for både meg sjøl, Mark (Dempsey) og Richard (Hartis), sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Dempsey og Hartis er assistenene til Solskjær i Molde.

Står for valget
Solskjær har kontrakt til sommeren 2014, og det ble kaos da Aston Villa-flørtet med nordmannen i fjor. Det hele endte med at Solskjær ble værende i Molde, etter samtale med klubbens rike onkler, Bjørn Rune Gjelsten og Kjell Inge Røkke.

Til lokalavisa sier den gamle United-spissen at han er glad han ikke dro til Premier League-klubben som akkurat nå ligger på nedrykksplass i serien.

- For å si det sånn: Jeg er glad for at jeg bor i Kristiansund, for at vi som familie bestemte oss for å bli hjemme og la ungene gå på skole der. Det valget tok jeg og det står jeg for. Jeg var innstilt på å bo i Kristiansund, enten med eller uten jobben i MFK. Alt var i spill, sier Solskjær.

Tettere samarbeid
Selv om det stormet rundt Solskjær og klubben i mai da Villa-interessen ble kjent, mener Solskjær at den turbulente tida har styrket forholdet mellom han og Molde.

- Vi har kommet videre og fått et enda bedre samarbeid. Det kom mye positivt ut av prosessen de maidagene der. Klubben og investorene vet mer om hva jeg krever og hva jeg mener vi må gjøre for å bli bedre, sier Solskjær.

Molde serieåpner borte mot Viking 15. mars. Det er den første kampen som spilles i Tippeligaen i år.