Solskjær er i England

Ble med Villa-flyet i morges.

SATTE SEG PÅ FLYET: Ole Gunnar Solskjær skjulte det godt, men skal ha vært ombord på Aston Villa-jeten da den forlot Kristiansund i morges. Foto: Erik Hattrem/Dagbladet/Scanpix
SATTE SEG PÅ FLYET: Ole Gunnar Solskjær skjulte det godt, men skal ha vært ombord på Aston Villa-jeten da den forlot Kristiansund i morges. Foto: Erik Hattrem/Dagbladet/ScanpixVis mer

(Dagbladet): Journalistene på Kristiansund lufthavn klarte ikke å se om Ole Gunnar Solskjær satte seg på flyet som Aston Villa-eier Randy Lerner fikk hjem til England i dag, men nå viser det seg at Molde-sjefen var ombord.

NRK melder at Solskjær og kona Silje var på privatjeten som landet i Birmingham rundt kl. 13. Agent og venn Jim Solbakken skal også ha vært med til Birmingham.

Det tyder på at nordmannen er åpen for å bytte beite, etter at Aston Villa fikk tillatelse av Molde til å starte samtaler med manageren.

Stillhet
Ole Gunnar Solskjær uteble fra dagens Molde-trening, og ingen i Solskjærs team ville snakke om saken før økta, som vanligvis ledes av Solskjær selv.

- Ingen trenere eller spillere vil kommentere denne saken i dag, sier pressesjef Per Lianes til Dagbladet.

- Aston Villa tok kontakt for to og et halvt døgn siden, og fikk snakke med Ole Gunnar. Men det er bare han som vet hva de har snakket om, sier Lianes, som sier spillerne skal skjermes før helgas kamp mot Sandnes-Ulf.

Spillerne i mørke
Spillerne vet heller ingenting om utviklingen.

- Vi vet like lite som dere, vet ingenting, sier Magnus Wolff Eikrem til Dagbladet.

Ole Gunnar Solskjær førte Molde til klubbens første ligagull noensinne i sin første sesong som manager. Alex McLeish fikk sparken i Aston Villa tidligere denne uka.

I ettermiddag kunne Dagbladet avsløre at Moldes rike onkel Kjell Inge Røkke avslutter sitt engasjement i Molde FK etter inneværende sesong.

MED: Solskjærs agent, Jim Solbakken.
Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
MED: Solskjærs agent, Jim Solbakken. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer