Solskjær er i England

Ble med Villa-flyet i morges.

SATTE SEG PÅ FLYET: Ole Gunnar Solskjær skjulte det godt, men skal ha vært ombord på Aston Villa-jeten da den forlot Kristiansund i morges. Foto: Erik Hattrem/Dagbladet/Scanpix
SATTE SEG PÅ FLYET: Ole Gunnar Solskjær skjulte det godt, men skal ha vært ombord på Aston Villa-jeten da den forlot Kristiansund i morges. Foto: Erik Hattrem/Dagbladet/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Journalistene på Kristiansund lufthavn klarte ikke å se om Ole Gunnar Solskjær satte seg på flyet som Aston Villa-eier Randy Lerner fikk hjem til England i dag, men nå viser det seg at Molde-sjefen var ombord.

NRK melder at Solskjær og kona Silje var på privatjeten som landet i Birmingham rundt kl. 13. Agent og venn Jim Solbakken skal også ha vært med til Birmingham.

Det tyder på at nordmannen er åpen for å bytte beite, etter at Aston Villa fikk tillatelse av Molde til å starte samtaler med manageren.

Stillhet Ole Gunnar Solskjær uteble fra dagens Molde-trening, og ingen i Solskjærs team ville snakke om saken før økta, som vanligvis ledes av Solskjær selv.

- Ingen trenere eller spillere vil kommentere denne saken i dag, sier pressesjef Per Lianes til Dagbladet.

- Aston Villa tok kontakt for to og et halvt døgn siden, og fikk snakke med Ole Gunnar. Men det er bare han som vet hva de har snakket om, sier Lianes, som sier spillerne skal skjermes før helgas kamp mot Sandnes-Ulf.

Spillerne i mørke Spillerne vet heller ingenting om utviklingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer