- Solskjær er kanskje den mest populære spilleren jeg har møtt

Ble hyllet av Ryan Giggs med egen video.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Fredag starter Tippeligaen med Viking - Molde,  og i dag er norsk klubbfotball samlet til kick-off på Ullevaal stadion.

Molde har vunnet serien de to siste åra - og trener Ole Gunnar Solskjær (40) fikk en spesiell hilsen før årets sesong. På storskjerm på nasjonalarenaen ble han hyllet av sin tidligere lagkamerat i Manchester United, Ryan Giggs (39)

- Solskjær er kanskje den mest populære spilleren jeg har møtt. Han er en fantastisk fyr, sier Giggs.

HYLLET SOLSKJÆR: Ole Gunnar Solskjær ble møtt av en videohyllest på Kick off for Tippeligaen i dag. Ryan Giggs kom med lovord. Foto: Dagbladet/NTB Scanpix.
HYLLET SOLSKJÆR: Ole Gunnar Solskjær ble møtt av en videohyllest på Kick off for Tippeligaen i dag. Ryan Giggs kom med lovord. Foto: Dagbladet/NTB Scanpix. Vis mer

- Han hadde et veldig fint forhold til fansen, og han er en spesiell person. På treningsfeltet er han klar og vet hvordan han vil at laget skal spille, sier Giggs.

Bragd Solskjær og waliseren var lagkamerater fra 1996 til 2007, helt til den norske spissen valgte å legge opp. Giggs er fortsatt aktiv.

United-veteranen forteller at han er imponert over Moldes to strake gull i serien.

- Hadde de ikke gått 100 år uten seier? Det han har gjort med Molde er en stor prestasjon. Å oppnå dette på så kort tid er utrolig og viser god mentalitet. Det er en stor bragd, sier Giggs.

Større interesse Han spår også større interesse fra engelske klubber i framtida.

- Det er bare et tidsspørsmål før klubber forsøker å hente ham til Premier League.

Ole Gunnar Solskjær satt selv i salen på Ullevaal stadion og så videobeskjeden fra kameraten.

- Jeg har vært på trenerkurs med ham (Giggs), og han blir en god manager, sier Solskjær.

Nordmannen var linket til Aston Villa i mai i fjor, men han valgte til slutt å takke nei til Premier League-klubben.