Solskjær er langt framme i køen

Det ville vært unaturlig om Ole Gunnar Solskjær ikke var langt framme i jakten på Erling Braut Haaland. Nå forteller en kilde at han er det.

PÅ VEI TIL PREMIER LEAGUE: Fredag spiller Erling Braut Haaland (tv) sammen med Joshua King på topp for Norge. Neste sesong er sannsynligheten stor for at de er motstandere i Premier League. En kilde forteller Dagbladet at Ole Gunnar Solskjær har bestemt seg, og at Manchester United er godt i gang og langt framme i køen. Foto: Bjørn Langsem.
PÅ VEI TIL PREMIER LEAGUE: Fredag spiller Erling Braut Haaland (tv) sammen med Joshua King på topp for Norge. Neste sesong er sannsynligheten stor for at de er motstandere i Premier League. En kilde forteller Dagbladet at Ole Gunnar Solskjær har bestemt seg, og at Manchester United er godt i gang og langt framme i køen. Foto: Bjørn Langsem. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ULLEVAAL (Dagbladet): I havet av informasjon som omgir Erling Braut Haaland (19) – der flommen av rykter og spekulasjoner skummer bølgene hvite – er det snart ikke mulig å holde seg oppdatert.

Det skjer for mye.

Det går for fort.

EN KLYPE SALT er heller ikke nok. Du må ha en neve. Eller helst en hel sekk. Klubbene som ønsker den norske scoringsmaskinen er så mange og store. Akkurat som beløpene som svirrer rundt.

FØR NAPOLI BORTE i Champions League i forrige uke, før han scoret sitt sjuende mål på fire kamper og opprettholdt posisjonen som turneringas toppscorer, var det en milliard norske kroner som gjaldt.

Det var før han dro hjem til Østerrike og scoret alle tre målene da Red Bull Salzburg slo Wolfsberger FC 3–0 i helga.

I en kamp han egentlig syntes han spilte ganske middels scoret Erling Braut Haaland et hat trick til.

I FLOMMEN AV ditt og datt henger det selvfølgelig på greip at de fleste store klubbene i Europa har 19-åringen i siktet. Det er naturlig. Flere av dem har garantert hatt følere ute, og sondert mulighetene rundt den norske tenåringens neste karrieresteg. Og i den forbindelse, nærmest som en flaskepost i havet av alt som sies, skrives og postes i sosiale medier, kan en troverdig og godt informert kilde fortelle denne spalten at Manchester United har tatt dette steget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer