Du leser nå Dagbladet Pluss

Solskjær er viktigere enn kongepokalen

Det er ikke cupfinalen som er Moldes overordnede mål denne høsten, skriver Morten P.

INGEN LANDSLAGSTRENER:  - Jeg er helt sikker på at det ikke er meg, sier Solskjær til Dagbladet når han får spørsmål om Norges nye landslagstrener. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG / NTB SCANPIX
INGEN LANDSLAGSTRENER: - Jeg er helt sikker på at det ikke er meg, sier Solskjær til Dagbladet når han får spørsmål om Norges nye landslagstrener. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): To seriemesterskap de to første sesongene har allerede gjort Ole Gunnar Solskjær til den beste treneren klubben noen gang har hatt.

Blir det kongepokal 24. november - på bekostning av erkerivalen Rosenborg - vil han fortsatt være størst når klubben runder 200 år også.

Men det viktigste for Molde er ikke hva 2013-laget og Ole Gunnar Solskjær er i stand til når sesongen rundes av på Ullevaal stadion, det viktigste for Molde er hva som skjer etter det.

Og om Ole Gunnar Solskjær blir med eller ikke.

Signalene

Er det mulig å tolke signaler, og den siste uka har de blåst i alle retninger, synes Moldes klokkertro på kontraktforlengelse med Solskjær å være basert på en viten/sikkerhet om at suksesstrenerens mulighet til å ta over Norge er høflig avslått.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

5 UKE*

HELGEKUPP

5 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 5 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

5 UKE* 5 kr per 5 uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.