Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær etter 99-feiringa: - Buksa har nok gjort sitt

Feiret ellevilt.

AKER STADION (Dagbladet): Molde - Rosenborg 2-0

Scenen var som hentet ut fra Mesterligafinalen mellom Manchester United og Bayern Munchen i 1999. Etter å ha avgjort finalen skled Ole Gunnar Solskjær bortover gressteppet på Camp Nou i en ellevill feiring.

13 år etter den dramatiske finalen, gjentok Ole Gunnar Solskjær, denne gang som Molde-manager, feiringen da Etzaz Hussain avgjorde toppoppgjøret mot Rosenborg på overtid.

- Buksa tror jeg nok har gjort sitt. Men jeg tror ikke den har vært renset etter at vi vant seriegullet i fjor. Den var spruta full av champagne, så den har gjort sitt, ler Solskjær.

Pape Pate Diouf sendte Molde i ledelsen etter 6o minutter med en velplassert heading på innlegget til Mattias Mostrøm. På overtid av overtiden sendte Etzaz Hussain ballen i et tomt Rosenborg-bur etter en kontring. Det utløste elleville jubelscener hos Ole Gunnar Solskjær på sidelinjen.

- Planlegger ikke slikt Feiringen var ikke bevisst i følge Solskjær.

- Nei, du planlegger ikke slikt, sier Solskjær som forsikret at kneet tålte feiringen.

- Det går bra med kneet, smiler Solskjær.

SKITNE: Slik så buksene til Ole Gunnar Solskjær ut da han møtte pressen etter kampen. Foto: ERIK BIRKELAND / DAGBLADET
SKITNE: Slik så buksene til Ole Gunnar Solskjær ut da han møtte pressen etter kampen. Foto: ERIK BIRKELAND / DAGBLADET Vis mer

Molde-manageren var fornøyd med at laget hans har inntatt serieledelsen.

- Gutta fulgte planen til punkt og prikke. Vi spilte kontrollert. Gutta stå imot veldig godt og forsvarte seg veldig godt, spesielt når Steffen kommer innpå. Du tenker at Steffen skal få hodet på ballen igjen, sier Solskjær.

- Viktig mentalt Solskjær mener Rosenborg-seieren var viktig mentalt med tanke på de resterende kampene.

- Denne seieren betyr mye for oss mentalt når det er så få kamper igjen. Det er viktig at spillerne har gjort seg ferdig med karamellsugingen.

Molde-manageren er forsiktig med å snakke om gull, selv om det etter Rosenborg-seieren ser bra ut for hans lag.

- Vi har tre tøffe kamper igjen. Vi har en fantastisk vanskelig bortekamp mot Tromsø. Gutta har tapet mot Tromsø i cupen friskt i minne. Vi kommer ikke til Tromsø og tar tre poeng enkelt, sier Solskjær.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media