Ole Gunnar Solskjærs fjerde strake seier

Solskjær etter at han skrev historie: - Ikke noe jeg tenker på

Ole Gunnar Solskjær ble den andre Manchester United-manageren i historien med fire strake seire i starten av jobben.

KUNNE JUBLE IGJEN: Ole Gunnar Solskjær står med fire strake seire og en perfekt start som Manchester United-manager. Foto: REUTERS/Scott Heppell/NTB Scanpix
KUNNE JUBLE IGJEN: Ole Gunnar Solskjær står med fire strake seire og en perfekt start som Manchester United-manager. Foto: REUTERS/Scott Heppell/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Newcastle - Manchester United 0-2 (0-0)

NEWCASTLE (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær (45) ville med seier over Newcastle bli den andre manageren i Manchester Uniteds historie til å starte jobben med fire strake seire.

For det er bare managerlegenden Sir Matt Busby som har klart den bragden, og vi må helt tilbake til 1946 da det skjedde. I kveld ble det en etterlengtet reprise, men de røde måtte jobbe hardt for poengene.

- Det står i historiebøkene, men det er ikke noe jeg tenker på. Jeg tenker bare på neste kamp, sier Solskjær til pressen etter kampen.

- Vi hadde kontroll. Første omgang var ikke så bra, det så nesten ut som en testimonial. Det store plusset er at vi holdt nullen, sier Solskjær i et intervju vist på TV 2 etter kampen.

- Vanskelig

- Det var vanskelig å bryte dem ned. Det tok lenger tid enn vi trodde. Vi måtte jobbe hardt for å få tre poeng, sier Marcus Rashford til Sky Sports.

For det var lenge en frustrerende kveld for bortelaget, som sleit med å bryte ned et veldig kompakt Newcastle. Først da Romelu Lukaku entret banen, ble det fart i sakene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer