Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær etter Tan-kommentar: - Jeg styrer det som har med fotball å gjøre

Eieren vil være «personlig involvert».

CARDIFF-SJEF: Ole Gunnar Solskjær mener det ikke bør være noen tvil om hvem som styrer det fotballfaglige i Cardiff. Foto: AFP PHOTO / GEOFF CADDICK/NTB Scanpix
CARDIFF-SJEF: Ole Gunnar Solskjær mener det ikke bør være noen tvil om hvem som styrer det fotballfaglige i Cardiff. Foto: AFP PHOTO / GEOFF CADDICK/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tidligere i dag gikk Vincent Tan ut i et intervju med den walisiske avisa Wales Online og sa at han kommer til å være personlig involvert i sommerens overgangsvindu hvis Cardiff holder seg i Premier League.

Cardiff-eieren kommer også til å være på tribunen under søndagens bortekamp mot Tottenham, men Ole Gunnar Solskjær avviste blankt alle påstander om at Tan stikker nesa si i ting han ikke har noe med.

- Jeg styrer klubben med de ressursene jeg bli gitt. Vincent sier at det er en plan, det er en struktur for alt, ikke noe vissvass, sa Solskjær på pressekonferansen, før han slo fast:

- Det er jeg som styrer alt som har med fotball å gjøre. Han (Tan) er villig til å investere, og vil vite hva som foregår. Det må være en transparent prosess, men alle fotballavgjørelsene er mine.

Liker fansen Den tidligere Molde-sjefen påpekte også overfor pressekorpset at han ikke ønsker seg falsk trygghet, men heller vil bevise at han er god nok til å gjøre jobben han er satt til.

- En person får ikke fram det beste av seg selv i komfortsonen. Det er i motgang man viser karakter, sa Solskjær.

Cardiff-manageren sa også at klubben aldri hadde vært i Premier League uten investeringene malaysieren har foretatt seg, og at han tror at Tan, til tross for enkelte uheldige uttalelser, blir satt pris på av flertallet av klubbens tilhengere.

Solskjær sa også at han føler han har fått et godt forhold til fansen selv.

CARDIFF-EIER: Vicnent Tan ønsker å involvere seg i spillerkjøpene til sommeren, men bare dersom Cardiff skulle holde seg i Premier League. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
CARDIFF-EIER: Vicnent Tan ønsker å involvere seg i spillerkjøpene til sommeren, men bare dersom Cardiff skulle holde seg i Premier League. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har bare gode ting å si om kontakten jeg har hatt med supporterne.

Håper på slitent Spurs Nå håper han at søndagens motstander, Tottenham, er slitne etter en tung snuoperasjon mot ukrainske Dnipro torsdag kveld.

For waliserne er svært godt trent, men Solskjær.

- Jeg så Spurs-kampen i går kveld, og de imponerte meg med mye energi. Men kanskje de ikke makter å være så energiske på søndag. Vi er et av de best trente lagene i Premier League, så vi må ta med oss de positive tankene vi kan inn i kampen.

• Cardiff gjester White Hart Lane og Tottenham søndag klokka 17:30.

Hele Norges coronakart