- Solskjær får dommen i morgen tidlig. Er ikke manager på lørdag

Det melder Wales Online.

DOM I MORGEN: De britiske mediene har hele dagen sagt at det bare er et spørsmål om tid før kunngjøringen kommer, men siste nytt fra fotballøya er at dommen først kommer i morgen. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix
DOM I MORGEN: De britiske mediene har hele dagen sagt at det bare er et spørsmål om tid før kunngjøringen kommer, men siste nytt fra fotballøya er at dommen først kommer i morgen. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): I hele kveld har nyhetsbildet vært preget av rykter om Ole Gunnar Solskjærs unngåelige avgang i Cardiff.

De britiske mediene har hele dagen sagt at det bare er et spørsmål om tid før kunngjøringen kommer, men siste nytt fra fotballøya er at dommen først kommer i morgen.

Lokalavisa Wales Online, som følger klubben tett, skriver sent i kveld at de forventer Solskjærs avgang i morgen tidlig, da det fortsatt er forhandlinger som må sluttføres.

De føler seg likevel trygge på at nordmannen ikke er manager når Cardiff på lørdag møter Derby.

Terry Phillips har over 40 års erfaring som sportsjournalist i avisa, og har fulgt laget tett. Han sier til Dagbladet at han er overrasket over hvor raskt opinionen har snudd seg mot nordmannen.

- Fansen har snudd seg mot ham veldig raskt. De er forbanna. Han fortsetter å bytte mye på laget sitt, og stiller ikke med det folk flest ser på som den beste elleveren.

Vondt ble verre etter det forsmedelige nederlaget mot Norwich på søndag hvor Solskjærs menn tapte 2-4 etter å ha ledet 2-0. Phillips lot seg overraske over den fullstendige kollapsen etter hvilen.

- Førsteomgangen mot Norwich er det beste jeg har sett av dem i år. Den andre omgangen var det verste. Jeg spurte Ole om dette etter kampen, og det sa han seg enig i, sier Phillips.