Solskjær får mer spilletid

LONDON (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær sier at han vil bli i Manchester United, og nå sier manager Alex Ferguson det samme: - Solskjær blir, og han vil få mer spilletid neste sesong.

Dermed basta, hilsen Alex Ferguson. I følge britiske aviser sier Ferguson at han og Solskjær har snakket sammen om nordmannens framtid...«og jeg tror jeg overbeviste ham om at den er hos oss i United».

Teddy vekk

Ferguson antyder også at Teddy Sheringham, som er uten kontrakt etter denne sesongen, etter alle røde solemerker forlater klubben.

- Vi mister kanskje Sheringham denne sommeren, han er fortsatt uten kontrakt, sier Ferguson.

En som også forlater klubben er katta i målsekken, keeper Massimo Taibi.

- Kona hans fant seg ikke til rette, og han var kanskje ikke den rette for klubben, sier Ferguson.

Det er også ventet at Jordi Cruyff vil se seg om etter en annen klubb ettersom han ikke har svart til de skyhøye forventningene. Men sikkert er det ikke, Ferguson liker den tekniske hollenderen.

Gullkort

Men, PSV-hollender Ruud van Nistelrooy, er fortsatt usikker. Han forble kneskadd og signerte ikke rekordovergangen til United. Om han kommer til nord-England vet bare legene. Og sir Alex. Det er ventet at Manchester-klubben vil svinge seg rundt med gullkortene sine denne sommeren.

- Vi har en liste på tolv spillere som vi har fulgt de siste seks månedene, sier Ferguson, som ikke røper noen navn på aktuelle til britiske aviser.

Men Sol Campbell står høyt på lista, fortsatt.

Cole og Ole

Det er alltid en kø av spekulasjoner om kjøp og salg av spillere fra og til United. Men:

- Solskjær og Cole blir, de er ikke til salgs. Jeg regner med at Solskjær vil få mer spilletid fra start neste sesong. Denne klubben er stadig på marsj framover. Jeg har ingen planer om å ødelegge dette, sier Ferguson.

Og da blir det nok sånn. Skotten, som nok en gang førte United fram til ligagull, pleier å få det akkurat sånn som han vil.

tom.stalsberg@dagbladet.no

MER PÅ BANEN: Etter at kjøpet av van Nistelrooy gikk i vasken ser det ut til at Ole Gunnar Solskjær blir i United.