Solskjær får psykolog-hjelp

Manchester United ansatte psykologen Bill Beswick før sesongen for å hjelpe spillerne med å prioritere det mentale. - Jeg har hatt god nytte av Bill, sier Ole Gunnar Solskjær.

Beswick er tidligere landslagstrener i basketball og får skryt av Solskjær.

- Han legger merke til hva du gjør, holder foredrag i ny og ne og får oss til å tenke litt på den mentale biten av spillet. Det er viktig å trene fra halsen og opp også. Fokusere på hva som skal til for å vinne, sier Solskjær til NTB.

United-psykologen hjelper blant annet spillerne med holdninger. Og Solskjær er ikke redd for å benytte seg av tilbudet.

- Det er viktig å benytte fasilitetene rundt klubben. Vi må bli bedre alle sammen, både i livsstil og holdninger. Men jeg har hatt god nytte av Bill, det stemmer, sier Solskjær.

Selv uten fast plass på laget stortrives landslagsspissen både på og utenfor banen. På hjemmebane er det sønnen Noah (åtte måneder) som stjeler den meste oppmerksomheten.

- Nå er du inne på privatlivet mitt, men jeg kan si én ting: Det er helt fantastisk. Å se ham smile når jeg kommer hjem fra trening, er noe bare de som er fedre kan vite hvordan føles, sier en lykkelig Solskjær.

I forrige uke var Solskjærs samboer Silje Lyngvær syk. Landslagsspissen tok på seg rollen som kjøkkensjef og heltidspappa på hjemmebane.

- Da fikk jeg enda mer respekt for heltidsmødre, sier Solskjær.

(NTB/Dagbladet.no)