Solskjær får sitt siste «Olé!» mot spanjoler 2. august

- Dette blir en følelsesladd dag.

(Dagbladet.no): Datoen for Ole Gunnar Solskjærs siste kamp med gjengen er nå spikret.

Hederskampen, Solskjærs såkalte Testimonial, blir å se på Old Trafford 2. august, mot Barcelona-laget Espanyol, ifølge Manchester Uniteds offisielle hjemmeside.

- Jeg er henrykt over å få denne kampen av klubben. Det å spille en siste gang på Old Trafford foran våre fantastiske fans kommer til å bli en dag med mye følelser, sier hovedpersonen til ManUtd.com.

Etter at kneskadene avsluttet den aktive karrieren i august i fjor, har det vært ventet at «20 legend» skulle få den sjeldne æren av en «testimonial», men detaljene har ikke blitt klare før i dag.

- Jeg kommer til å sette pris på hvert eneste øyeblikk og håper fansen og Manchester United vil ta del i min spesielle dag, sier Solskjær.

Sjefene hans ser også fram til festdagen på Old Trafford før starten på høstsesongen.

- Ole er en lojal tjener av laget og jeg kan ikke tenke meg en mer passende måte å hedre ham på, sier Alex Ferguson til ManUs nettside.

Unicef-ambassadør Solskjær vil trolig la deler av billettinntektene 2. august gå til FNs arbeid med skoler i Afrika.

PÅ MED DRAKTA IGJEN: Klubben, fansen, med- og motspillere skal hedre Ole Gunanr Solskjær på Old Trafford i sommer. Foto: TOR RICHARDSEN / SCANPIX
PÅ MED DRAKTA IGJEN: Klubben, fansen, med- og motspillere skal hedre Ole Gunanr Solskjær på Old Trafford i sommer. Foto: TOR RICHARDSEN / SCANPIX Vis mer
Solskjær får sitt siste «Olé!» mot spanjoler 2. august