TIL CARDIFF?: Wilfried Zaha har ikke fått det til i Manchester United etter overgangen i sommer. Nå kan han ende opp i Cardiff med Ole Gunnar Solskjær, mener britisk presse. Foto: AP Photo/Jon Super
TIL CARDIFF?: Wilfried Zaha har ikke fått det til i Manchester United etter overgangen i sommer. Nå kan han ende opp i Cardiff med Ole Gunnar Solskjær, mener britisk presse. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

Solskjær favoritt til å sikre seg United-flopp

Sliter i storklubben.

(Dagbladet): Cardiff er ute etter Manchester United-kanten Wilfried Zaha (21), hevder flere britiske aviser. Han er den tredje tidligere United-eleven som kobles til Cardiff etter at Ole Gunnar Solskjær overtok som manager rett før helga.

Ifølge Daily Mail og Daily Mirror er Cardiff favoritter til å sikre seg en låneavtale for Zaha, som har vært ute i kulda på Old Trafford i høst og vinter.

Under United-manager David Moyes har kantspilleren bare sluppet til i to seriekamper, mot Newcastle og Aston Villa i desember. Tilsammen har han fått 26 minutter på banen.

Zaha var en suksess i Crystal Palace forrige sesong og storspilte for klubben som rykket opp til Premier League, men 21-åringen har foreløpig ikke slått til i United-drakt.

Eikrem på vei? Zaha kan dermed ta følge med Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhli, som begge er aktuelle for Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. Både Wolff Eikrem og Møller Dæhli har vært en del av Uniteds ungdomsakademi.

Eikrem var til stede da Cardiff vant 2-1 mot Newcastle lørdag og ble samtidig med i lagbussen etter kampen.

Eikrem er for tida Heerenveen-spiller.

Dæhli forhandler Også Møller Dæhli var i Cardiff i helga og ankom Wales i går.

18-åringen er bare den obligatoriske legesjekken unna kontrakt med Premier League-klubben Cardiff City FC. Dagbladet var på plass da Molde-spilleren ankom Cardiff, men han ville ikke snakke med pressen.

Fra før er det klart at Solskjær tar med seg Moldes Mark Dempsey og Richard Hartis i trenerteamet.

PÅ SPILLERJAKT:
Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær jakter flere spillere.
Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo / NTB scanpix
PÅ SPILLERJAKT: Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær jakter flere spillere. Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo / NTB scanpix Vis mer