Solskjær fikk Liverpool-spørsmål: - Du får meg aldri til å bekrefte den påstanden

Har han noe imot å bli kalt superreserve? Gjorde han noen gang Roy Keane forbanna? Var han en bedre avslutter enn Ruud van Nistelrooy? Og spiller han fortsatt Football Manager?!

MANGE SPØRSMÅL: FourFourTwos lesere har fått stille sine spørsmål til Ole Gunnar Solskjær. I dette intervjuet svarer han på det meste fra en lang og suksessrik karriere. Foto: Erik Birkeland
MANGE SPØRSMÅL: FourFourTwos lesere har fått stille sine spørsmål til Ole Gunnar Solskjær. I dette intervjuet svarer han på det meste fra en lang og suksessrik karriere. Foto: Erik Birkeland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Vi har et ordtak i Norge; Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær,» humrer Ole Gunnar Solskjær mens FireFireTo (FFT) står og hutrer på sidelinjen på Moldes moderne Aker Stadion. Solskjær vokste opp noen få mil unna i Kristiansund på den andre siden av den spektakulære Atlanterhavsveien, men det var i Molde superreserven utmerket seg både som spiller og manager.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer